SUPĂ CU GĂLUȘTE

supa de galuste 12

Pe căldură este recomandat să consumăm cât mai mult lichid. Într-o formă sau alta.

Ce îţi trebuie pentru 5 porții (poza 1)
– 2 morcovi
– un ardei gras
– o ceapă
– 400 ml suc de roșii
– 2 cuburi Maggi găină
– 50 ml de ulei de măsline
– sare, piper

pentru găluște
– 2 ouă
– griș

Plan de lucru:
– se fierb legumele în apă cu sare (poza 2)
– le scoatem, le punem într-o cratiță (poza 3) și le pasăm cu blenderul (poza 4)
– legumele pasate sunt puse din nou în apa în care au fiert (poza 5), împreună cu uleiul de măsline (poza 6), sucul de roșii (poza 7) și cuburile Maggi (poza 8 ). Lăsăm să fiarbă.
– între timp, pregătim găluștele. Două ouă (poza 9) sunt bătute și amestecate cu 7 linguri de griș (poza 10)
– când supa fierbe, luăm în lingură niște compoziție de gălușcă și o introducem în oală (poza 11). Dacă nu se împrăștie, atunci totul este în regulă. Adăugăm toate găluștele și mai lăsăm pe foc încă un sfert de oră.
– poftă bună!

Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 1 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


2 Comments
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Cele mai citite articole
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020