jeleu de cocos poza final

JELEU DIN CREMA VEGETALA DIN NUCA DE COCOS

Ascultă ce spun eu:
Nu este deloc greu!
Când faci cel mai bun jeleu
Ca bucătar capeți tupeu

INGREDIENTE

  • 400 gr crema vegetala de cocos de la SanoVita
  • 200 ml lapte
  • 100 ml smantana lichida
  • 60 gr zahar
  • 20 gr gelatina
  • 150 ml apa rece
  • 50 gr fulgi de nuca de cocosjeleu de cocos poza 1

PLAN DE LUCRU jeleu din crema vegetala din nuca de cocos

  1. Acest desert super rapid este absolut delicios. Iata cum se prepara: mai intai punem gelatina la hidratat in 150 ml apa rece. jeleu de cocos poza 2Lasam 10 minute.
  2. Intre timp, punem intr-un vas crema de cocos, amestecam cu laptele si smantana lichida (poza 3), jeleu de cocos poza 3apoi adaugam zaharul. Adaugam si gelatina hidratata. Punem pe foc mic si amestecam pana cand se dizolva complet gelatina. jeleu de cocos poza 4Atentie: cand ajunge la timpul de fierbere, luam de pe foc.
  3. Lasam sa se racoreasca cateva minute, apoi turnam intr-un vas. Eu am folosit un vas de 25×20 cm, pe care l-am tapetat cu folie alimentara. Am turnat apoi amestecul de nuca de cocos peste folia alimentara. jeleu de cocos poza 5
  4. Lasam la frigider peste noapte, apoi intoarcem vasul si il punem pe un platou. Indepartam folia alimentara si gata, am obtinut jeleul. Il portionamjeleu de cocos poza 6apoi trecem fiecare bucata de jeleu prin fulgii de nuca de cocos

    jeleu

    jeleu

  5. Pentru varianta vegana se pot inlocui toate ingredientele de origine animala cu unele vegetale. Laptele il putem inlocui cu lapte de cocos. Smantana lichida cu frisca vegetala, iar gelatina cu agar-agar.
  6. Pofta buna la jeleu din crema vegetala din nuca de cocos

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.525 de abonați

Locuri de muncă bucătari
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010