FRITTATA CU CARTOFI

frittata cu cartofi poza 9

Din Barcelona la Milano
Şi de acolo inapoi
La dejun mănânci frittata.
„Omletă” îi spunem noi.

Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1):
– 4 oua
– 1 cartof
– 1 legatura ceapa verde
– 1 legatura marar
– sare, piper dupa gust
– ulei de masline
– optional 100 gr cascaval razuit

Plan de lucru:
– Curatam cartoful, apoi il taiem rondele. Prajim rondelele in uleiul de masline pe ambele parti (pozele 2 si 3). Intre timp batem cele 4 oua si le amestecam cu ceapa verde si mararul tocate marunt. Adaugm condimente: sare, piper. (poza 4).
– Cand cartofii sunt rumeniti, adaugam amestecul de oua (poza 5). Lasam pe foc circa 2 minute , apoi dam la cuptorul incalzit la 170 grade pentru 10 minute (poza 6). Scoatem frittata si adaugam cascavalul razuit (poza 7).
– Mai lasam la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul (poza 8 )
– Pofta buna!(poza 9).

Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


12 Comments
Kyra

martie 23, 2013 @ 06:23

Reply

Cea mai buna!

mia

martie 23, 2013 @ 06:42

Reply

arata minunat !

Cristina

martie 23, 2013 @ 06:57

Reply

Excelenta pentru cina! Arata f bine!

Rita

martie 23, 2013 @ 07:27

Reply

Yammm! Frittata primvaratica. Imi place foarte mult. Iti doresc weekend frumos!

mihaela

martie 23, 2013 @ 13:43

Reply

foarte interesanta combinatie 😉

Laura Nechita

martie 23, 2013 @ 18:58

Reply

Pur si simplu delicioasa! Singurul regret apare cand se termina :))

Oana D.

martie 24, 2013 @ 02:20

Reply

Imi place cum arata, o sa o incerc si eu!

O saptamana excelenta!

Simona

martie 24, 2013 @ 09:17

Reply

Delicioasa!!! Nu refuz daca ma servesti cu o feliuta..

Toncean Sidonia

martie 24, 2013 @ 15:09

Reply

Minunat arata, sigur ca este super-mega gustoasa !
Duminica relaxanta sa ai….

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Fashion
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 496 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2015