FRITTATA CU CARTOFI


frittata cu cartofi poza 9

Din Barcelona la Milano
Şi de acolo inapoi
La dejun mănânci frittata.
„Omletă” îi spunem noi.

Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1):
- 4 oua
- 1 cartof
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura marar
- sare, piper dupa gust
- ulei de masline
- optional 100 gr cascaval razuit

Plan de lucru:
- Curatam cartoful, apoi il taiem rondele. Prajim rondelele in uleiul de masline pe ambele parti (pozele 2 si 3). Intre timp batem cele 4 oua si le amestecam cu ceapa verde si mararul tocate marunt. Adaugm condimente: sare, piper. (poza 4).
- Cand cartofii sunt rumeniti, adaugam amestecul de oua (poza 5). Lasam pe foc circa 2 minute , apoi dam la cuptorul incalzit la 170 grade pentru 10 minute (poza 6). Scoatem frittata si adaugam cascavalul razuit (poza 7).
- Mai lasam la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul (poza 8 )
- Pofta buna!(poza 9).

Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)

 

11 Comments

  1. arata minunat !

  2. Excelenta pentru cina! Arata f bine!

  3. Yammm! Frittata primvaratica. Imi place foarte mult. Iti doresc weekend frumos!

  4. foarte interesanta combinatie ;)

  5. Laura Nechita says:

    Pur si simplu delicioasa! Singurul regret apare cand se termina :) )

  6. Imi place cum arata, o sa o incerc si eu!

    O saptamana excelenta!

  7. Delicioasa!!! Nu refuz daca ma servesti cu o feliuta..

  8. Minunat arata, sigur ca este super-mega gustoasa !
    Duminica relaxanta sa ai….

  9. Pingback: FRITTATA CU BROCCOLI

  10. Pingback: FRITTATA CU ZUCCHINI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>