De Sănătate, fericire,
Pace, bani mulți și iubire
La anul să aveți parte
Iar la desert, de minitarte.
INGREDIENTE pentru aluatul de tarta
Ingrediente pentru ganache
Pentru topping
- coacaze
PLAN DE LUCRU minitarte cu ganache
- Mai intai si mai intai facem aluatul de tarta, pentru ca trebuie sa il lasam o vreme la frigider. Concret, amestecam faina cu untul, cu oul, cu zaharul si cu apa rece.Framantam bine pana obtinem un aluat omogen, pe care il invelim in folie si il lasam la frigider aproximativ 30 de minute.
- Impartim aluatul si formam minitarte (am folosit o forma de silicon pentru briose). Lasam minitartele aproximativ 25 de minute in cuptorul incins la 180 de grade, pana se rumenesc.
- Topim ciocolata pe baie de abur si apoi o omogenizam cu smantana lichida. Turnam ganache-ul de ciocolata in formele de minitarte.
- Lasam sa se intareasca ganache-ul, apoi ornam cu coacaze.
- Pofta buna la minitarte cu ganache de ciocolata.