inghetata nutella poza final

INGHETATA DE CASA CU NUTELLA

Când afară te coci ca în cuptor
Și în asfalt îți rămâne urma,
Salvarea vine din congelator
De la înghețata cu Nutella.

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca lichida
  • 300 gr nutella

inghetata nutella poza 1

PLAN DE LUCRU inghetata de casa

  1. primul pas pentru inghetata de casa: se bate frisca spuma inghetata nutella poza 2Adaugam treptat nutella (la temperatura camerei ) si omogenizam usor cu o spatula inghetata nutella poza 3
    Intr-o forma de chec, pe care am acoperit-o cu o folie, am presarat fulgi de ciocolata, apoi am turnat amestecul de Nutella si friscainghetata nutella poza 4
  2. punem inghetata de casa la congelator pentru 4 ore, apoi lasam inghetata maxim o ora in frigider inghetata nutella poza 5 inghetata nutella poza 6
  3. pofta buna! inghetata nutella poza 7Ingrediente nutella: zahar, ulei de palmier*, alune de padure (13%), cacao degresata pudra (7,4%), lapte praf degresat (6,6%), zer praf, emulgator: lecitina (soia), vanilina. Crema a fost creata de cel care a fost cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, italianul Michele Ferrero, celebru pentru mărcile Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise şi Tic-Tac. Mediafax a anuntat in februarie 2015 moartea acestuia, la varsta de 89 de ani. Preşedintele italian Sergio Mattarella i-a adus un omagiu lui Ferrero, despre care a afirmat că este unul dintre protagoniştii industriei italiene „întotdeauna înaintea gândirii timpului său în inovarea unor produse şi în munca sa tenace şi rezervată”.

3 Comments
Kendall

iulie 10, 2015 @ 13:52

Reply

YEEEEEEEEEE! SUUUUUUPER! De-aia-mi place vara… 😀

Gabriela

iulie 10, 2015 @ 15:32

Reply

Mmm, ce bunătate!

Corina Podocea

mai 21, 2016 @ 13:58

Reply

O bunatate, a iesit foarte gustoasa! Multumesc pentru reteta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 712 abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010