INGHETATA DE CASA CU NUTELLA

Când afară te coci ca în cuptor
Și în asfalt îți rămâne urma,
Salvarea vine din congelator
De la înghețata cu Nutella.

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca lichida
  • 300 gr nutella

inghetata nutella poza 1

PLAN DE LUCRU inghetata de casa

  1. primul pas pentru inghetata de casa: se bate frisca spuma inghetata nutella poza 2Adaugam treptat nutella (la temperatura camerei ) si omogenizam usor cu o spatula inghetata nutella poza 3
    Intr-o forma de chec, pe care am acoperit-o cu o folie, am presarat fulgi de ciocolata, apoi am turnat amestecul de Nutella si friscainghetata nutella poza 4
  2. punem inghetata de casa la congelator pentru 4 ore, apoi lasam inghetata maxim o ora in frigider inghetata nutella poza 5 inghetata nutella poza 6
  3. pofta buna! inghetata nutella poza 7Ingrediente nutella: zahar, ulei de palmier*, alune de padure (13%), cacao degresata pudra (7,4%), lapte praf degresat (6,6%), zer praf, emulgator: lecitina (soia), vanilina. Crema a fost creata de cel care a fost cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, italianul Michele Ferrero, celebru pentru mărcile Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise şi Tic-Tac. Mediafax a anuntat in februarie 2015 moartea acestuia, la varsta de 89 de ani. Preşedintele italian Sergio Mattarella i-a adus un omagiu lui Ferrero, despre care a afirmat că este unul dintre protagoniştii industriei italiene “întotdeauna înaintea gândirii timpului său în inovarea unor produse şi în munca sa tenace şi rezervată”.

3 Comments
Kendall

iulie 10, 2015 @ 13:52

Reply

YEEEEEEEEEE! SUUUUUUPER! De-aia-mi place vara… 😀

Gabriela

iulie 10, 2015 @ 15:32

Reply

Mmm, ce bunătate!

Corina Podocea

mai 21, 2016 @ 13:58

Reply

O bunatate, a iesit foarte gustoasa! Multumesc pentru reteta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Cele mai citite articole
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020