DSCN9343

SUPA CLARA DE PUI CU GALUSTE

Se știe în lumea toată
Informația e verificată:
O farfurie de supică
Face bine la burtică.

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 3 morcovi
  • 2 cepe medii
  • 2 ardei grasi galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 bucati radacina de patrunjel
  • 1 dovlecel
  • 1 bucatica telina
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel
  • 4 litri apa
  • sare, piper dupa gust

supa clara de pui cu galuste poza 1

pentru galuste

  • 2 oua
  • gris
  • 1 praf de sare

PLAN DE LUCRU supa clara de pui

  1. punem pulpele la fiert si indepartam spuma  supa clara de pui cu galuste poza 2
  2. Adaugam legumele taiate grosier si lasam la foc mediu. Verificam morcovul si telina supa clara de pui cu galuste poza 3Cand acestea aproape au fiert, adaugam si frunzele de telina si de patrunjel, sare, piper si mai lasam la fiert circa 5 minutesupa clara de pui cu galuste poza 4
  3. Strecuram zeama, scoatem intr-un castron carnea si legumele. O punem la fiert, iar cand da in clocot formam galustele: Separam albusurile de galbenusuri supa clara de pui cu galuste poza 5Batem spuma albusurile cu un tel, adaugam galbenusurile, omogenizam si adaugam treptat grisul (aproximativ 7 linguri de gris), apoi un praf de sare. Trebuie sa obtinem o compozitie nu foarte tare. supa clara de pui cu galuste poza 6
  4. Cand supa fierbe, luam cu lingurita din compozitia de galuste si scufundam in supa supa clara de pui cu galuste poza 7Lasam sa fiarba pana cand galustele sunt facute, aproximativ 15 minute.
  5. Pofta buna! supa clara de pui cu galuste poza 8

Delicioasa supa de pui poate fi servita in tot timpul anului, dar este cu atat mai placuta in dupa-amiezele tarzii cand te intorci infrigurat si obosit acasa. Punem la incalzit supa de pui si toata casa se umple de mirosuri ademenitoare si de senzatii odihnitoare de bine, a scris ele.ro.


2 Comments
Vlad Adriana

octombrie 8, 2016 @ 14:13

Reply

Este preferata mea, SUPA CLARA DE PUI CU GALUSTE

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.409 abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010