Un deliciu din ingrediente la-ndemână
De menționat în orice carte de bucate
Cu micul dejun începe ziua bună
Îți garantez că vei fi fan ouă poșate.
INGREDIENTE
- 2 conserve rosii tocate (am folosit de la SunFood)
- 4 oua
- 3 catei de usturoi pisati
- 1/2 lingurita pasta de ardei iute
- 100 ml ulei de masline
- 100 gr parmezan (se poate folosi si branza Cheddar)
- cateva frunze de busuioc proaspat
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
- Calim usturoiul impreuna cu pasta de ardei iute
- Adaugam rosiile , condimentam dupa gust. Presaram si frunzele de busuioc Lasam pe foc cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi adaugam ouale ochiuri Presaram parmezanul razuit
- Acoperim cu capac si mai lasam pe foc 3 minute (daca vreti ca ouale sa fie mai moi). Eu am lasam circa 5 minute .
- Am servit cu ciabatta pe care am taiat-o felii si am rumenit-o la cuptor
- pofta buna!
Cristina
iunie 15, 2014 @ 14:01
Foarte gustoase!
Gabriela
iunie 16, 2014 @ 18:38
Ce bune trebuie să fie! M-ai convins să le încerc și eu!
simonacallas
iunie 16, 2014 @ 22:42
Ou posat n-am mai mancat,
dar reteta mi-am notat
s-o testez, neaparat 🙂
Sidy
iulie 5, 2014 @ 08:00
Delicioase si……. zau ca trebuie sa ma apuc de lucru !
Weekend linistit si insorit sa ai !