Chiar și naționaliștii ruși savurează câteodată
Biscuiți americani cu fulgi de ciocolată.
INGREDIENTE pentru biscuiti americani
- 250 gr faina
- 200 gr unt la temperatura camerei
- 1 ou
- 80 gr fulgi de ciocolata
- 150 gr zahar
- 1 lingurita praf de copt
PLAN DE LUCRU biscuiti americani cu fulgi de ciocolata
- Imi plac foarte mult biscuitii americani, mai ales cei cu ciocolata. Cu cat mai multa ciocolata, cu cat mai bine pentru mine. Imi place sa ii asociez la cafeaua de dimineata. Da, imi place sa-mi savurez cafeua alaturi de un biscuite fraged si cu multa ciocolata. Iata aici reteta succesului:
intr-un bol, adaugam faina cu praful de copt, peste care punem zaharul, untul moale si oul. Framantam pana obtinem o coca omogena care este moale si lipicioasa. Adaugam apoi si fulgii de ciocolata (oprim cativa fulgi de ciocolata pentru presarat deasupra) si ii incorporam in coca. Lasam aluatul la frigider macar 30 minute pentru a se intari untul. - Din aceasta coca formam mingiute, pe care le aplatizam usor. Presaram deasupra din fulgii de ciocolata ramasi pe care si asezam biscuitii intr-o tava (de dimensiunea cuptorului) tapetata cu foaie de copt. Lasam distanta intre ei pentru ca vor creste.
- Lasam pentru 10-15 minute in cuptorul incins la 170 grade. Fursecurile trebuie sa se rumeasca usor pe deasupra, insa nu excesiv. Verificam sa nu se arda pe partea de jos. Din aceasta cantitate ies aproximativ 25 cookies.
Pofta buna la biscuiti americani cu fulgi de ciocolata!
Sper ca v-am convins ca trebuie sa incercati reteta pentru ca veti merge la sigur cu ei. Se pastreaza cateva zile (daca rezistanti tentatiei), insa in recipiente metalice, nu din plastic, pentru a nu se inmuia.