TIGAIE PICANTA DE PORC

Haplea-şi mai permite, uneori,
Câte-o destrăbălare culinară
De la aşa ceva nu o să mori
Decât de poftă. E extraordinară!

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 2 carnati afumati (300 gr)
  • 300 gr bucati de carne dintr-un ciolan de porc
  • 2 cepe (una rosie, una galbena)
  • 2 ardei (unul galben, unul rosu)
  • 4 rosii decojite (tocate marunt)
  • 1 ardei iute tocat marunt
  • 1 chili tocat marunt
  • 200 ml vin rosu
  • sare, piper

tigaie picanta de porc poza1PLAN DE LUCRU

  1. Calim ceapa tocata julien tigaie picanta de porc poza2 apoi adaugam carnea de porc taiata cubulete tigaie picanta de porc poza3
  2. Cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugam ardeiul taiat julien, rosiile tocate marunt si ardeiul iute tigaie picanta de porc poza4
  3. Lasam pe foc cateva minute, apoi adaugam carnatii taiati rondeletigaie picanta de porc poza5
  4. punem si bucatile de carne de la ciolantigaie picanta de porc poza6
  5. Lasam pe foc circa 30 minute, apoi adaugam vinul si mai lasam pe foc pana scade tigaie picanta de porc poza8
  6. Putem servi cu ganitura de orez sau cartofi .
  7. Pofta bunatigaie picanta de porc poza9

 


11 Comments
Paula Gafitescu

octombrie 15, 2013 @ 08:40

Reply

Cred si eu ca e extraordinara, asa ca vin la masa 🙂

mihaela

octombrie 15, 2013 @ 09:04

Reply

imi place aceasta destrabalare culinara 😉

DiaMar bucataria galbena

octombrie 15, 2013 @ 12:25

Reply

Apetisanta destrabalare,carnivorii mei de acasa ar infuleca-o imediat!

alice

octombrie 15, 2013 @ 20:59

Reply

cu mamaliga merge perfect, delicios!

Simona

octombrie 15, 2013 @ 23:33

Reply

O idee tare buna ptr o cina rapida 🙂

pansy

octombrie 16, 2013 @ 11:25

Reply

Asta-i de retinut pentru cand o da prima zapada !

Maria

octombrie 16, 2013 @ 16:22

Reply

si eu prepar o tigaie picanta asemanatoare, numai ca nu pun ciolan de porc, in schimb adaug cateva ciupercute 🙂

Cristina

octombrie 16, 2013 @ 19:12

Reply

Yammy! Seamana cu ce fac si eu, mai ca m-as invita la masa!

Adnia

octombrie 19, 2013 @ 13:30

Reply

Buna! a sosit timpul ca Adnia’s blog sa treaca la un nou nivel, sa primeasca un nume si o casuta noua, care iti sta la dispozitie incepand de azi! Asadar, te invit cu emotii sa treceti pragul Retetelor mele dragi, pe care le gasiti de acum aici: http://www.retetelemeledragi.com/
De asemenea, daca ma urmaresti le blogroll, te rog din suflet sa modifici (din nou, cu toate scuzele de rigoare) linkul din blogrollul tau!

Aurica

decembrie 1, 2013 @ 13:13

Reply

imi place mancarea picanta si la cum arata aceasta nu stau mult pe ganduri si incep si eu pregatirile, imi plac si pozele cu preparea ingredientelor pe parcurs 🙂

Ionut

septembrie 15, 2014 @ 09:53

Reply

Arata delicios! Ce sa mai zic…? Pofta buna!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020