Pentru concursul misterios,
Un indiciu delicios:
Vă oferim un mărțisor
Cu ciocolată-n interior
INGREDIENTE
- 300 gr faina
- 200 gr unt la temperatura camerei
- 1 ou
- 200 gr zahar
- 1 lingurita praf de copt
- nutella
- optional fulgi de ciocolata
- amestecam untul lasat la temperatura camerei cu zaharul cu ajutorul unei palete (de lemn sau silicon)
- Adaugam oul si omogenizam
apoi presaram faina amestecata cu praful de copt. Incorporam pana obtinem coca
pe care o lasam la frigider pentru 30 de minute.
- Luam cate o biluta de coca pe care o intindem, apoi punem nutella cu lingurita in mijloc
O inchidem apoi formam o mingiuta. Asezam biscuitii astfel formati in tava acoperita cu hartie de copt
- Am pus 12 fursecuri intr-o tava. Am copt 24 cookies.
- Lasam la cuptorul incins, pentru 15 minute la 180 grade
- Pentru cea de-a doua tava am presarat fulgi de ciocolata deasupra
- Savurati!
coco
martie 3, 2015 @ 14:03
nu ma dau in vant dupa nutela, dar biscuitii imi plac!