negresa insiropata poza final

NEGRESA INSIROPATA

Se roagă oamenii pentru un trai prosper,
Să aibă numai clipe dulci în viața lor.
Un pont: clipele dulci nu cad numai din cer
Poți să le fabrici singur în cuptor.

INGREDIENTE pentru blat

  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 20 ml apa
  • 30 ml ulei
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt

negresa insiropata poza 1pentru sos

  • 140 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 100 gr unt

negresa insiropata poza 2PLAN DE LUCRU

  1. separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu apa, spre final adaugam zaharul negresa insiropata poza 3
  2. Galbensurile frecate cu ulei , negresa insiropata poza 4sunt adaugate peste amestecul de albusuri negresa insiropata poza 6Omegenizam usor cu o spatula de silicon.
  3. Presaram treptat amestecul de faina, cacao si praful de copt, negresa insiropata poza 5amestecam tot cu spatula.negresa insiropata poza 7
  4. Turnam compozitia intr-un vas termorezistent (30×20 cm) uns cu unt.negresa insiropata poza 8
  5. Coacem la cuptorul preincalzit 20-25 minute la 180 grade, pana trece testul scobitorii.negresa insiropata poza 9
  6. Cand prajitura s-a racit, o taiem cubulete, negresa insiropata poza 10iar apoi trecem fiecare bucata prin sosul de ciocolata
  7. Pentru sos, punem pe foc laptele, zaharul si cacaoa, negresa insiropata poza 11lasam pe foc pana da in clocot, negresa insiropata poza 12luam de pe foc adaugam untul. negresa insiropata poza 13Omogenizam
  8. Fiecare bucata de prajitura va fi trecuta prin sosul cald .
  9. Savurati! negresa insiropata poza 14 negresa insiropata poza 15

 

 


9 Comments
Simona

noiembrie 30, 2013 @ 19:49

Reply

Buna cred ca este insiropata asta.. Nu stiu de ce, dar negresa in varianta clasica nu-i chiar pe gustul meu..

mihaela

noiembrie 30, 2013 @ 20:00

Reply

imi place negresa in orice varianta!

Rocsy Ciobanu

noiembrie 30, 2013 @ 21:12

Reply

Delicioasa aceasta prajitura!

TeoBucatar

noiembrie 30, 2013 @ 22:28

Reply

Cand era mica fiica-mea voia sa se faca „poezista”:)
Cred ca tu te-ai facut deja…. Un poezist care face dulciuri:)

Liana Toma

noiembrie 30, 2013 @ 23:39

Reply

Mi se scurg ochii dupa negresa asta insiropata!! Buna rau! 😉

DiaMar bucataria galbena

decembrie 1, 2013 @ 11:47

Reply

Foarte siropoasa!!!!imi place

Gabriela

decembrie 1, 2013 @ 17:55

Reply

Buna insiropata asta! Mai e si neagra pe deasupra!

Valentina Mihaescu

decembrie 2, 2013 @ 22:14

Reply

Imi plac negresele in orice varianta . Asta siropoasa mi se pare apetisanta rau!

Maya

decembrie 9, 2013 @ 19:47

Reply

Ce bine arata asa însiropata!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 583 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010