FAJITAS DE VITA

Dacă eşti mucho hămesitas,
Rezolvă cum se face-n Mexic:
Pune pe masă un fajitas
Şi-un pahar de tequila mic.

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de vita (taiata fasii subtiri)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 2 cepe medii
  • 1 ardei iute
  • condimente mexicane (tabasco)
  • 4 tortilla
  • sare, piper

fajitas de vita poza1pentru marinat carnea

  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper, boia dulce
  • 1 lingura pasta curry

 

PLAN DE LUCRU

 

  1. Taiem carnea fasii subtiri, apoi o marinam in ingredientele precizate mai sus. Lasam macar o ora la frigider
  2. Taiem julien ardeii si ceapafajitas de vita poza2
  3. Calim carnea pana cand isi schimba culoareafajitas de vita poza3, apoi scurgem de ulei si scoatem pe o farfuriefajitas de vita poza4
  4. Calim ceapa si ardeii la foc foarte iute, amestecand in continuufajitas de vita poza5apoi adaugam carnea fajitas de vita poza6Condimentam si lasam pe foc cat sa se intrepatrunda gusturile. Amestecati in continuu la flacara mare, pentru ca legumele sa nu isi lase apa. Vor fi “al dente”
  5. Servim cu sos salsa si cu tortilla fajitas de vita poza7
  6. Pofta buna !!! fajitas de vita poza8

 


5 Comments
Daniela

noiembrie 13, 2013 @ 12:39

Reply

Arata foarte bine… Dar cum astazi e miercuri si nu mincam carne, pot sa servesc doar paharul cu tequila ?!

Alina Vicu

noiembrie 14, 2013 @ 10:35

Reply

Mai ai o portie si pentru mine? 🙂

Alina

noiembrie 14, 2013 @ 16:29

Reply

Arata grozav!

Adnia

noiembrie 14, 2013 @ 20:18

Reply

foarte atent explicat, iar preparatul final…minunat!

Simona

noiembrie 14, 2013 @ 22:12

Reply

Arata tare apetisant… Tare imi e dor de-o carnita de vitel proaspata… dar mai trebuie sa astept pana la Sarbatorile de iarna..

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020