TARTA CU CREMA DE BRANZA SI CIOCOLATA

Pe scurt, despre această tartă:
Este o mi-nu-nă-ţi-e!
Culinar, o încadrez la artă
Şi nu îi voi ierta nicio felie.

INGREDIENTE pentru aluat

  • 125gr unt
  • 90gr. zahar pudra
  • 1 ou
  • 250gr faina

 

pentru umplutura

  • 500 gr crema de branza
  • 100 gr ciocolata neagra (55 % cacao)
  • 100 gr ciocolata cu lapte

pentru uns tava

  • O lingura de unt

 

tarta cu crema de branza si ciocolata poza1PLAN DE LUCRU

  1. Intr-un bol, amestecam untul la temperatura camerei cu zaharul pudratarta cu crema de branza si ciocolata poza2Adaugam oul tarta cu crema de branza si ciocolata poza3Presaram fainatarta cu crema de branza si ciocolata poza4 si omogenizam pana obtinem o coca
  2. Lasam coca la frigider pentru 30 minute. Apoi intindem coca intr-un vas termorezistent (diametru 26 cm), uns cu unt. tarta cu crema de branza si ciocolata poza6
  3. Bagam tarta la cuptorul incins la 170 grade pentru 40 minute, pana se rumeneste. tarta cu crema de branza si ciocolata poza7
  4. Lasam sa se raceasca, intre timp preparam crema.
  5. Topim ciocolata pe bain-marie tarta cu crema de branza si ciocolata poza8O lasam sa se racoreasca 2- 3 minute, apoi o amestecam cu crema de branzatarta cu crema de branza si ciocolata poza9Omogenizam pana obtinem crema tarta cu crema de branza si ciocolata poza10
  6. turnam crema peste blatul de tarta, lasam la frigider la racit cel putin 3 ore tarta cu crema de branza si ciocolata poza11
  7. Pofta buna! tarta cu crema de branza si ciocolata poza12

 


9 Comments
Maria

septembrie 1, 2013 @ 09:49

Reply

un desert perfect de week-end!

Sidy

septembrie 1, 2013 @ 15:50

Reply

Ohoooooooooooo….un adevarat rasfat !
Toamna lunga si frumoasa sa ai …..

DiaMar bucataria galbena

septembrie 3, 2013 @ 15:55

Reply

Vai,cum arata,o delicatesa!

Simona

septembrie 3, 2013 @ 20:18

Reply

O frumusete de tarta!! O portie si ptr mine mai este?!

Valentina Mihaescu

septembrie 3, 2013 @ 22:00

Reply

Delicoasa tarta si foarte aratoasa. Imi place mult.

Laura

septembrie 4, 2013 @ 11:00

Reply

Ce bunatate! Imi tare mult ca ai rabdare sa faci poze la fiecare pas 🙂

Liana Toma

septembrie 10, 2013 @ 23:31

Reply

O felie si pentru mine, te rog!!!
Te astept cu drag la provocarea Dulce Romanie, gazduita in aceasta luna de mine:
http://www.pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/09/dulce-romanie-provocarea-lunii.html

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010