Tartă cu oreo fără coacere,
Adică o întoarcere
De la deserturi complicate
La cele simple, rapide, rafinate.
INGREDIENTE
Pentru blat :
Pentru umplutura
- 300 gr ciocolata (200 gr ciocolata dark, 100 gr ciocolata cu lapte)
- 250 ml smantana dulce (frisca lichida)
Pentru topping:
- 500 gr capsuni
- 50 gr fulgi ciocolata alba
PLAN DE LUCRU tarta cu oreo fara coacere
- Macinam marunt biscuitii, apoi ii amestecam cu untul topit.
- Intindem compozitia intr-o forma cu peretii detasabili (diametru 24 cm). Nivelam cu o paleta sau direct cu mana.
- Topim ciocolata pe bain-marie apoi adaugam frisca lichida si omogenizam bine.
- Turnam ciocolata astfel topita peste blatul de biscuiti (poza 6). Ornam cu capsuni taiate pe jumatate.
- presaram fulgi de ciocolata alba.
- Lasam 3-4 ore la frigider. Pofta buna la tarta cu oreo fara coacere!
coco
aprilie 8, 2016 @ 20:25
ce minunatie aici!!!!!!!!!!
Florentina
aprilie 19, 2016 @ 15:01
Nu se lasa cateva ore si la frigider? Se poate taia imediat?
hapleablog
aprilie 24, 2016 @ 09:27
Multumesc pentru intrebare. Trebuie lasata 3-4 ore la frigider, ca sa se intareasca ciocolata.
Cristina
februarie 5, 2017 @ 22:44
Trebuie sa scoatem crema biscuitilor?
hapleablog
februarie 6, 2017 @ 14:36
Nu. Se macina biscuitii intregi.
Andrea
martie 3, 2018 @ 18:10
Acum o incerc, voi vedea ce iese 🙂 sper să îmi iasă că a ta, arată super!! Mulțumim pt rețetă !