RAGU DE VITA

Dacă vrei să te răsfeți
Știm metoda potrivită.
Este timpul să înveți
Să prepari ragu de vită.

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de manzat
  • 2 cepe medii
  • 500 ml suc de rosii
  • 200 ml vin rosu
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 50 ml ulei de floarea soarelui (am folosit de la Cardinal) pt calit

ragu de vita poza 1

PLAN DE LUCRU

 

  1. calim in ulei carnea taiata in bucati nu foarte miciragu de vita poza 2
  2. scoatem carnea rumenita pe un platou, iar in cratita in care am calit-o punem ceapa taiata in bucati mari si cateii de usturoi zdrobiti. Le lasam pe foc 2-3 minute
  3. punem carnea inapoi si turnam vinul si sucul de rosii. Condimentam cu sare si piper.ragu de vita poza 3
  4. acoperim cu un capac si bagam la cuptor pentru aproximativ trei ore, la 160 de grade
  5. Pe post de garnitura am apelat la spaghetti all’aglio e peperoncino. Pofta buna!ragu de vita poza 4

 


5 Comments
Sidy

iunie 18, 2014 @ 06:54

Reply

Intr-adevar un adevarat rasfat !
Mama ce pofta mi-ai facut…..trebuie sa fac si eu.
Bravo !
Sa ai o zi minunata !

coco

iunie 18, 2014 @ 18:07

Reply

si eu fac reteta cam la fel! 🙂
de obicei fac mai mult si il congelez!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020