Dacă vrei să te răsfeți
Știm metoda potrivită.
Este timpul să înveți
Să prepari ragu de vită.
INGREDIENTE
- 400 gr pulpa de manzat
- 2 cepe medii
- 500 ml suc de rosii
- 200 ml vin rosu
- 3 catei de usturoi
- sare si piper
- 50 ml ulei de floarea soarelui (am folosit de la Cardinal) pt calit
PLAN DE LUCRU
- calim in ulei carnea taiata in bucati nu foarte mici
- scoatem carnea rumenita pe un platou, iar in cratita in care am calit-o punem ceapa taiata in bucati mari si cateii de usturoi zdrobiti. Le lasam pe foc 2-3 minute
- punem carnea inapoi si turnam vinul si sucul de rosii. Condimentam cu sare si piper.
- acoperim cu un capac si bagam la cuptor pentru aproximativ trei ore, la 160 de grade
- Pe post de garnitura am apelat la spaghetti all’aglio e peperoncino. Pofta buna!
Sidy
iunie 18, 2014 @ 06:54
Intr-adevar un adevarat rasfat !
Mama ce pofta mi-ai facut…..trebuie sa fac si eu.
Bravo !
Sa ai o zi minunata !
coco
iunie 18, 2014 @ 18:07
si eu fac reteta cam la fel! 🙂
de obicei fac mai mult si il congelez!