TRUFE DE OREO IN CIOCOLATA

Pentru meniul de petrecere, o idee minunată:
Trufe de brânză cu oreo învelite-n ciocolată.

INGREDIENTE

  • 250 gr crema de branza (am folosit Philadelphia)
  • 150 gr biscuiti oreo

trufe de oreo invelite in ciocolata poza 1pentru glazura

  • 100 gr ciocolata
  • fulgi de ciocolata

 

PLAN DE LUCRU trufe de Oreo 

  1. Mixam biscuitii oreotrufe de oreo invelite in ciocolata poza 2
  2. Amestecam cu creama de branzatrufe de oreo invelite in ciocolata poza 3
  3. Formam niste mingiutetrufe de oreo invelite in ciocolata poza 4apoi le lasam la racit cateva ore sa se intareasca.
  4. Topim ciocolata pe bain-marietrufe de oreo invelite in ciocolata poza 5
  5. Trecem fiecare mingiuta prin ciocolata, apoi presaram fulgi de ciocolatatrufe de oreo invelite in ciocolata poza 6
  6. Poftiti la trufe cu Oreo in ciocolata!trufe de oreo invelite in ciocolata poza 7

Istoria ciocolatei începe în America Latină, acolo unde cresc arbori sălbatici de caco. Despre primii oameni care au consumat ciocolata, dar şi despre cel care a inventat batonul de ciocolată aflăm de la Joanne Harris.
Ciocolata, aşa cum o ştim noi azi, în formă de baton, a fost invenţia domnului Joseph Fry, din Londra. El a creat primul baton de ciocolată în 1847, adăugând mai mult unt de cacao şi mai puţină apă reţetei.
Apoi, în 1875, Daniel Peter şi Henri Nestleau adăugat lapte condensat dând naştere primului baton de ciocolată cu lapte.
Totuşi,ciocolata se folosea deja de mii de ani, însă sub altă formă.
Populaţiile de maiaşi şi incaşi, din America de Sud , foloseau un fel de băutură de ciocolată pe care o consumau în timpul ritualurilor religioase. Ulterior, obiceiul a fost adus în Europa prin intermediul primilor exploratori, a scris descopera.ro.


4 Comments
Paperplanes shoes

iulie 3, 2015 @ 20:44

Reply

Ador aceste retete!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020