BUDINCA DE PASTE CU CARNE TOCATA

Topul preferatelor
Dintre rețetele cu carne
”Din cauza” spaghetelor
Stă să se răstoarne.

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 350 gr spaghete
  • 500 gr carne tocata (porc cu vita)
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval
  • 1 ardei rosu tocat marunt
  • 1 lingura pasta de rosii (bullion)
  • 150 ml vin rosu
  • sare, piper, condimene dupa gust

budinca de paste cu carne tocata poza 1PLAN DE LUCRU

  1. Calim ceapa impreuna cu usturoiul si condimentele  budinca de paste cu carne tocata poza 2Adaugam carnea, lasam la calit pana isi schimba culoarea apoi adaugam ardeiul tocat maruntbudinca de paste cu carne tocata poza 3
  2. Turnam vinul si lasam pe foc pana cand scade, apoi oogenizam cu pasta de rosii budinca de paste cu carne tocata poza 4
  3. Mai lasam circa 5 minute. Luam de pe foc.
  4. Intre timp fierbem spagetele , le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam sa se scurga intr-o sita. Apoi le amestecam cu carnea budinca de paste cu carne tocata poza 5
  5. Punem intr-o tava termorezistenta , acoperim cu amestecul de oua cu cascaval budinca de paste cu carne tocata poza 7 budinca de paste cu carne tocata poza 8si bagam la cuptor la 180 grade pentru 30 minute .
  6. pofta buna! budinca de paste cu carne tocata poza 9

 


6 Comments
mihaela

aprilie 5, 2014 @ 12:48

Reply

Super idee! Super combinatie 😉

Mary Udrea

aprilie 6, 2014 @ 09:02

Reply

Ce bine arata! Like, like!!!!

Dorina

aprilie 6, 2014 @ 11:12

Reply

Foarte bune!

Liana Toma

aprilie 11, 2014 @ 22:09

Reply

Ah, ce-mi plac!! La mine aceasta reteta nu ajunge sa fie fotografiata 😛 Ah, si vezi ca ai scris ca spaghetele se amesteca cu spaghetele ;-))

hapleablog

aprilie 12, 2014 @ 09:46

Reply

Ms pentru observatie 🙂 Un weekend frumos!

Monica

iulie 8, 2016 @ 16:42

Reply

Cam ciudat sa comentez dupa 2 ani…asta e, nu ma pot abtine.

Mi-ai redat o reteta a copilariei, pe care nu stiam cum sa o numesc ca sa o regasesc. Acasa o numeam macaronada.
Mama folosea macaroane (epoca de aur…) si imbraca compozitia intr-o foaie de aluat fraged.

Azi cautam o reteta – budinca cu carne – si hopaa.. am gasit-o.
Multumesc.
Am sa o fac in ambele variante.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.542 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020