Într-o zi de sărbătoare,
Dar și în alta, oarecare,
Te poți simți ca un star
Cu un desert princiar.
INGREDIENTE pentru blatul de biscuiti
pentru crema de branza
pentru topping
PLAN DE LUCRU
- macinam biscuitii oreo cu mixerul.
Topim untul, apoi amestecam cu biscuitii.
- Intindem intr-o forma de tort cu peretii detasabili (diametru 24 cm). Nivelam cu o paleta sau direct cu mana
Pt crema, topim ciocolata alba pe bain-marieapoi incorporam in crema de branza si omogenizam cu ajutorului unei spatule. Adaugam si biscuitii oreo macinati si omogenizam . Turnam crema peste blatul de biscuiti
Lasam la rece.
- Intre timp facem glazura. Topim ciocolata cu frisca lichida pe bain-marie
apoi ornam cheesecake-ul. Biscuitii ii asezam dupa ce s-a intarit glazura de ciocolata
Pofta buna. Oreo cheesecake e un desfat!
Micul
noiembrie 8, 2015 @ 14:04
Apetisant tare, arata. Sa ai o duminica faina in continuare.
Maria Udrea
noiembrie 9, 2015 @ 09:48
Faina idee! Si aspect placut si delicios, ce sa-ti doresti mai mult? Bravo!
iuliana
noiembrie 10, 2015 @ 15:18
Ce fel de crema de branza?
hapleablog
noiembrie 10, 2015 @ 15:32
Am folosit Goldessa classic de la Lidl, dar in general se poate folosit orice crema de branza care nu are adaos de verdeturi, condimente etc.
Me
noiembrie 10, 2015 @ 15:25
Usoara si gustoasa reteta…dar la ingredientele pt topping apare frisca lichida…si la modul de preparare a toppingul apare smantana…deci care ingredient e corect???Ms mult..o zi frumoasa..
hapleablog
noiembrie 10, 2015 @ 15:33
Este vorba despre frisca lichida. Multumesc pentru observatie. O zi frumoasa!
Me
noiembrie 12, 2015 @ 11:25
Multumesc mult..
maria
noiembrie 14, 2015 @ 19:25
Am folosit frisca hulala si s-a intarit ciocolata! De care frisca sa folosesc?
hapleablog
noiembrie 16, 2015 @ 13:38
Am folosit frisca lichida Pilos
Daniela
iunie 26, 2016 @ 23:29
Bună seara!
Spuneti-mi va rog, este suficient de dulce crema? As dori sa încerc rețeta curând, de ziua mea. Este super!
Mulțumesc! Daniela
hapleablog
iulie 5, 2016 @ 08:08
Bună dimineața! Da, este dulce 🙂