Dragostea mea pentru dulciuri
Chiar nu are niciun leac.
Vreau un desert zi de zi.
Azi: ruladă cu dovleac.
INGREDIENTE pentru blat
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- 6 linguri de faina
- 3 linguri ulei
- 400 gr piure de dovleac (lasam dovleacul la cuptor pentru 50 minute )
- 5 linguri zahar pudra
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 lingurita de scortisoara
- Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul treptat si mixam pana cand spuma sta “bat “
- Mixam galbenusurile impreuna cu uleiul, apoi adaugam galbenusurile peste albusuri
amestecam usor cu o spatula de silicon.
- Presaram si faina si omogenizam cu aceeasi spatula
- Turnam compozitia intr-o tava de dimensiuni 45×35 cm
Lasam la cuptor pentru 15-20 minute, pana trece testul scobitorii
- Pentru umplutura, amestecam piureul de dovleac cu zaharul si scortisoara si gata.
- Intindem acest amestec peste blatul de rulada
apoi rulam (cu hartia de copt). Procedeul trebuie facut cat este cald blatul, pentru a putea rula usor
- Pofta buna!
Guida adriana
noiembrie 5, 2013 @ 22:03
Arata foarte bine !!!! O voi incerca cu siguranta! Multumim si spor la gatit!
Buburuza Bubu
noiembrie 6, 2013 @ 08:24
Delicioasa Idee!!!! Hugs
mihaela
noiembrie 6, 2013 @ 08:33
Foarte gustoase retetele cu dovleac!
Gabriela
noiembrie 6, 2013 @ 18:07
Ce frumos arata! Foarte buna!
Cristina
noiembrie 7, 2013 @ 12:03
Ce mi-as putea dori mai mult, langa o ceasca de cafea?
pansy
noiembrie 7, 2013 @ 12:17
O rulada delicioasa!
Simona
noiembrie 7, 2013 @ 21:37
Pana de curand nu prea concepeam eu dovleacul in prajituri, dar .. cat traieste omu` – invata! 🙂 Cred ca rulada este absolut delicioasa!!!
Magda Adina
noiembrie 26, 2013 @ 10:07
Ce frumoasa este !! <3