Haplea vrea să pună
Din nou prazul pe hartă.
Demersul e gustos
Şi-ncepe cu o tartă.
INGREDIENTE
- 150 gr unt
- 250 gr faina
- 1 oua
- 1 praf de sare
- 200 gr bacon (jambon)
- 150 gr cascaval
- 1 bucata praz (tocata marunt)
- 4 oua
- 200 gr branza dulce
- 1 ardei gras rosu
- 200 ml smantana dulce
- sare
- Amestecam intr-un bol faina cu untul, oul si sarea, pana obtinem o coca Lasam la frigider pentru 40 minute.
- Intre timp calim prazul Apoi adaugam pe rand jambonul si ardeiul tocate maruntLasam pe foc pana acestea sunt facute, apoi punem acest amestec intr-un bol, in care adaugam ouale Amestecam apoi cu branza dulce, smantana dulce si jumatate din cantitatea de cascaval
- Dupa cele 40 minute scoatem aluatul si il intindem uniform intr-un vas uns cu unt (diametrul 26 cm), termorezitent.
- Adaugam amestecul de praz si jambon peste acest aluat Presaram restul de cascaval
- Bagam la cuptor pentru 40 minute la 190 grade, apoi servim calda sau rece
- Noi nu am avut rabdare sa se raceasca.
- Pofta buna !
mihaela
septembrie 17, 2013 @ 09:19
delicioasa!
Adina
septembrie 17, 2013 @ 14:18
Vai,mi-ai sarit in ochi !:))
Ai un nou look,interesant,bravo!
Delicioasa tarta!
coco
septembrie 17, 2013 @ 16:18
calda sau rece! de acord! 🙂
Sidy
septembrie 18, 2013 @ 15:33
Simplu dar…foarte gustos !Minunat arata….
Mi-ar place daca ai avea timp sa citesti ce scrie aici:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/multumiri.html
O zi minunata !
Dana_Retetegg
septembrie 24, 2013 @ 14:25
Ce buna, eu cu praz nu refuz nimic 😀
Retete de mancaruri
februarie 9, 2014 @ 10:27
Numai retete minunate!
Felicitari!
hapleablog
februarie 9, 2014 @ 10:53
Multumesc frumos!