Te-ai săturat de covrigi, shaworme?
Vorba lui Puya – vrei somon fume?
Te-ai săturat de crenvurşti cu muştar?
Hai, bagă bani şi fă un tartar.
INGREDIENTE
- 100 gr somon fume
- 2 oua fierte (vom folosi doar albusul fiert)
- 3 castraveti murati
- 2 linguri capere
- zeama de la o jumatate de lamaie
- un praf de sare
- tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele
- le amestecam pe toate intr-un bol
- Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim
- Pofta buna!
alice
octombrie 19, 2013 @ 03:37
ms de inspiratie, in weekend am musafiri si ma gandeam ca printre retete sa incerc si reteta ta…;)))
mihaela
octombrie 19, 2013 @ 09:33
foarte interesant!
Valentina Mihaescu
octombrie 19, 2013 @ 11:05
Excelenta reteta! Simplu, rapid si foarte gustoas.
Alina
octombrie 19, 2013 @ 13:53
Îmi place noua față a blogului! Mult succes!
hapleablog
octombrie 19, 2013 @ 22:33
Multumim! 🙂
Dana_Retetegg
octombrie 20, 2013 @ 19:10
Bun bun, nu refuz somonul afumat, mai ales intr-o reteta delicioasa 🙂
Simona
octombrie 20, 2013 @ 21:49
Daca-i cu somon afumat.. nu refuz!!!
Sidy
octombrie 21, 2013 @ 07:44
Foarte, foarte bun trebuie sa fie….si arata intr-un mare fel.
Doar un lucru vreau sa te intreb….stau lipite ingredientele, unele de altele ? Ca nu prea stiu cu e le-ai “legat “?
O saptamana reusita sa ai !
Adina
octombrie 22, 2013 @ 11:14
O sa bag bani in somon, de sarbatori !:))
Pun deoparte reteta !
Liana Toma
octombrie 30, 2013 @ 21:51
Imi place maxim!! E si la mine pe lista, dar n-ajung…:P