TARTAR CU SOMON AFUMAT

Te-ai săturat de covrigi, shaworme?
Vorba lui Puya – vrei somon fume?
Te-ai săturat de crenvurşti cu muştar?
Hai, bagă bani şi fă un tartar.

INGREDIENTE

  • 100 gr somon fume
  • 2 oua fierte (vom folosi doar albusul fiert)
  • 3 castraveti murati
  • 2 linguri capere
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • un praf de sare

tartar de somon afumat poza1PLAN DE LUCRU

  1. tocam marunt albusul , somonul, castravetii si capereletartar de somon afumat poza2
  2. le amestecam pe toate intr-un bol tartar de somon afumat poza3
  3. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim tartar de somon afumat poza4
  4. Pofta buna!  tartar de somon afumat poza5

 


10 Comments
alice

octombrie 19, 2013 @ 03:37

Reply

ms de inspiratie, in weekend am musafiri si ma gandeam ca printre retete sa incerc si reteta ta…;)))

mihaela

octombrie 19, 2013 @ 09:33

Reply

foarte interesant!

Valentina Mihaescu

octombrie 19, 2013 @ 11:05

Reply

Excelenta reteta! Simplu, rapid si foarte gustoas.

Alina

octombrie 19, 2013 @ 13:53

Reply

Îmi place noua față a blogului! Mult succes!

hapleablog

octombrie 19, 2013 @ 22:33

Reply

Multumim! 🙂

Dana_Retetegg

octombrie 20, 2013 @ 19:10

Reply

Bun bun, nu refuz somonul afumat, mai ales intr-o reteta delicioasa 🙂

Simona

octombrie 20, 2013 @ 21:49

Reply

Daca-i cu somon afumat.. nu refuz!!!

Sidy

octombrie 21, 2013 @ 07:44

Reply

Foarte, foarte bun trebuie sa fie….si arata intr-un mare fel.
Doar un lucru vreau sa te intreb….stau lipite ingredientele, unele de altele ? Ca nu prea stiu cu e le-ai “legat “?
O saptamana reusita sa ai !

Adina

octombrie 22, 2013 @ 11:14

Reply

O sa bag bani in somon, de sarbatori !:))
Pun deoparte reteta !

Liana Toma

octombrie 30, 2013 @ 21:51

Reply

Imi place maxim!! E si la mine pe lista, dar n-ajung…:P

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Cele mai citite articole
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020