SALATA DE FETTUCCINE VERZI CU MOZZARELLA, PARMEZAN SI ROSII CHERRY

salata de fettuccine cu spanac si busuioc 6

Haplea ii admira pe italieni pentru arta lor gastronomica. Cele mai multe dintre mancarurile din Peninsula se pregatesc repede si sunt foarte gustoase si hranitoare.

Ce îţi trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 250 gr fettuccine verzi cu spanac si busuioc
– 100 gr mini mozzarella
– 100 gr parmezan (am folosit Parmigiano Reggiano)
– 100 gr rosii cherry
– 100 gr masline
– 30 ml ulei de masline
– sos pesto (optional)

Plan de lucru:
– punem fettuccinele in apa clocotita, in care am presarat in prealabil un praf de sare  (poza 2)
– dupa ce timpul de fierbere a expirat, lasam pastele la scurs (poza 3) cat ne preparam ingredientele
– taiem rosiile si parmezanul (poza 4)
– stropim fettuccinele cu ulei de masline (poza 5), iar apoi adaugam toate ingredientele.
– pofta buna! (poza 6)

Timp de preparare: 20 de minute
Preţ: 6 lei/portie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)



1 Comment
Negrau Marioara

februarie 22, 2012 @ 12:20

Reply

imi place

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020