OMLETA CU BUSUIOC LA CUPTOR

Omleta cu busuioc
Îți face ziua delicioasă foc!

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 cascaval/parmezan razuit
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • sare, piper
  • ulei pt prajit

omleta cu busuioc poza 1

PLAN DE LUCRU ompleta cu busuioc

  1. Batem cele 4 oua. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
  2. Adaugam frunzele de busuioc si cascavalul razuit omleta cu busuioc poza 2
  3. Incingem putin ulei intr-o tigaie si turnam amestecul de oua.
  4. Lasam 1 minut pe aragaz omleta cu busuioc poza 3apoi bagam omleta cu busuioc in cuptorul incins la 180 grade pentru 15- 20 minute.
  5. Pofta buna!omleta cu busuioc poza 4 omleta cu busuioc poza 5

Busuiocul, supranumit „regele ierburilor aromatice”, este unul dintre cele mai indragite si mai utilizate condimente din lume. Desi este originar din India, busuiocul a devenit un simbol al bucatariei italiene, fiind folosit la aproape toate mancarurile, de la pizza si paste, la salate si fripturi. Ele.ro: Busuiocul are numeroase beneficii pentru organism – are grija de sanatatea tractului intestinal, trateaza problemele respiratorii, scade febra si amelioreaza simptomele racelii, reduce riscul de boli cardiovasculare, reduce riscul de cancer, previne imbatranirea pielii, reduce stresul si amelioreaza depresia, amelioreaza artrita.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020