JELEU DE PORTOCALE

A venit weekend-ul și pe această cale
Vă recomand un jeleu de portocale

INGREDIENTE

  • coaja de la 3 portocale (fara partea alba)
  • 200 gr de zahar
  • 500 ml apa
  • 1 ½ plic gelatina

jeleu de portocale poza 1

PLAN DE LUCRU

  1. se razuie coaja de la portocale si le lasa sa se infuzeze in apa, peste noaptejeleu de portocale poza 2
  2. strecuram lichidul si amestecam cu zaharul jeleu de portocale poza 3apoi dizolvam  gelatina in el jeleu de portocale poza 4
  3. Lasam 10 minute apoi punem pe foc si amestecam continuu pana se topesc cristalele de gelatina, fara a fierbe jeleu de portocale poza 5
  4. turnam in forme jeleu de portocale poza 6Lasam la frigider peste noapte apoi ornam cu frisca jeleu de portocale poza 7
  5. pofta buna! jeleu de portocale poza 8

 


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020