Voglio mangiare presto
Gnocchi de casă cu sos pesto
INGREDIENTE pentru gnocchi
- 300 gr mascarpone
- 2 oua medii
- 300 gr faina
- 100 gr parmezan razuit
- 50 ml ulei de masline
- cateva frunze busuioc proaspat
- 50 gr parmezan razuit
PLAN DE LUCRU
- amestecam intr-un bol mascarponele cu parmezanul razuit apoi incorporam ouale si faina. Amestecam pana obtinem o coca Lasam la rece cat preparam sosul pesto.
- Pt sosul pesto amestecam intr-un mojar uleiul de masline cu parmezanul si cu frunzele de busuioc pana obtinem o pasta
- Din aluatul rece formam suluri cu dimaterul de 3- 4 cm Le taiem rondele de aproximativ 1 cm
- Prajim gnocchi in ulei de masline
- Servim cu sos pesto si parmezan presarat deasupra
- pofta buna!
Laura Nechita
ianuarie 22, 2015 @ 21:07
Imi place tare mult ideea! Am facut si eu zilele trecute, dar nu prea am fost incantata! Data viitoare ii prajesc si eu! Fain si sosul!
hapleablog
ianuarie 28, 2015 @ 22:09
Merci frumos!
Cristina
ianuarie 22, 2015 @ 23:02
Nu am mancat gnocchi prajiti, trebuie sa testez si eu!
hapleablog
ianuarie 28, 2015 @ 22:09
La noi au avut mare succes.