CHIFTELE DE VINETE CU PARMEZAN

Potasiu și magneziu vânăta conține
Ca și multe alte vitamine.
Aceste chiftele, bineînțeles,
Te feresc de foame și de stres!

INGREDIENTE

  • 3 vinete medii
  • 100 gr parmezan razuit
  • pesmet
  • 1 ou
  • cateva frunze de busuioc
  • sare, piper

chiftele de vinete poza 1

 

PLAN DE LUCRU

 

  1. tocam marunt vinetelechiftele de vinete poza 2apoi le calim chiftele de vinete poza 3pana se inmoaie. Le scurgem pe un servetel, ca se se absoarba toata grasimeachiftele de vinete poza 4Le facem pasta cu ajutorului robotuluichiftele de vinete poza 5Le amestecam intr-un bol impreuna cu parmezanul, pesmetul, oul busuiocul tocat marunt si sarea si piperul chiftele de vinete poza 6 chiftele de vinete poza 7
  2. Din aluatul obtinut formam chiftelutelechiftele de vinete poza 8pe care le trecem  prin pesmet si le asezam in tava acoperita cu foaie de copt. chiftele de vinete poza 9
  3. Le lasam la cuptorul incins la 180 de grade sa se rumeneasca (dupa aproximativ 15 minute le intoarcem si le mai lasam 15 de minute).
  4. Am servit chiftelele de vinete pe un pat de sos de rosii si ardei.
  5. Pofta buna! chiftele de vinete poza 10 chiftele de vinete poza 11

3 Comments
Daniela

noiembrie 8, 2015 @ 01:26

Reply

Buna! 🙂 sant Daniela,
este chestii trebuie sa fie delicioase !
cat pesmet se pune in compozitie ?
multumesc ,
sa ai o seara frumoasa ! 🙂

hapleablog

noiembrie 8, 2015 @ 08:43

Reply

Buna. Se pun 3-4 linguri de pesmet, in functie de densitatea dorita.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020