Potasiu și magneziu vânăta conține
Ca și multe alte vitamine.
Aceste chiftele, bineînțeles,
Te feresc de foame și de stres!
INGREDIENTE
- 3 vinete medii
- 100 gr parmezan razuit
- pesmet
- 1 ou
- cateva frunze de busuioc
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
- tocam marunt vineteleapoi le calim pana se inmoaie. Le scurgem pe un servetel, ca se se absoarba toata grasimeaLe facem pasta cu ajutorului robotuluiLe amestecam intr-un bol impreuna cu parmezanul, pesmetul, oul busuiocul tocat marunt si sarea si piperul
- Din aluatul obtinut formam chiftelutelepe care le trecem prin pesmet si le asezam in tava acoperita cu foaie de copt.
- Le lasam la cuptorul incins la 180 de grade sa se rumeneasca (dupa aproximativ 15 minute le intoarcem si le mai lasam 15 de minute).
- Am servit chiftelele de vinete pe un pat de sos de rosii si ardei.
- Pofta buna!
Daniela
noiembrie 8, 2015 @ 01:26
Buna! 🙂 sant Daniela,
este chestii trebuie sa fie delicioase !
cat pesmet se pune in compozitie ?
multumesc ,
sa ai o seara frumoasa ! 🙂
hapleablog
noiembrie 8, 2015 @ 08:43
Buna. Se pun 3-4 linguri de pesmet, in functie de densitatea dorita.