ENCHILADAS CU PORUMB DULCE SI FASOLE ROSIE

Nu trebuie să treci oceanul
Ca să mănânci ca sud-americanul.
Iată un fel de mâncare mexican
Cu ulei de Teleorman.

INGREDIENTE

  • 4 tortillas
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie taiata marunt
  • 2 rosii decojite si tocate marunt
  • 1 zucchini razuit
  • 200 gr porumb dulce (am folosit conserva de la SunFood)
  • 200 gr fasole rosie (din conserva)
  • 100 gr parmezan razuit
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 chilli tocat marunt
  • ulei de floarea soarelui de la Cardinal
  • sare, piper

enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 1

PLAN DE LUCRU

 

  1. Calim ceapa , apoi adaugam ardeiul tocat marunt (poza 2). enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 2Adaugam rosiile decojite si tocate (poza 3), enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 3apoi si zuccini razuit (poza 4). enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 4
    Lasam pe foc pana se fac legumele, condimentam cu sare, piper, chili. Apoi adaugam si porumbul si fasolea rosie (poza 5). enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 5Mai lasam pe foc cateva minute si gata umplutura pentru enchiladas.
  2. Punem din această compozitie pe fiecare tortilla (poza 6). enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 6Rulam si asezam intr-un vas termorezistent (poza 7). enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 7Acoperim aceste enchiladas cu sosul de rosii, presaram parmezan (poza 8).enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 8
  3. Lasam la cuptorul incins pentru 30 minute la 170 grade pana se rumenesc (poza 9).enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 9
  4. Pofta buna! (poza 10)enchiladas cu porumb dulce si fasole rosie poza 10

banner cardinal


5 Comments
Micul

iunie 26, 2014 @ 10:23

Reply

Foarte pe gustul meu si foarte apetisant.
Sa ai o zi faina.

Paula Gafitescu

iunie 26, 2014 @ 16:05

Reply

Ce bine arata mancarica asta, vin si eu la masa!

Dana

iunie 29, 2014 @ 01:12

Reply

Ce culori frumoase 🙂 N-am facut pana acum, dar pastrez reteta sa incerc si eu 😉

Laura Nechita

iunie 29, 2014 @ 16:56

Reply

Imi plac la nebunie grozaviile astea, chiar de dureaza un pic sa prepari umplutura! Sunt bestiale si arata apetisant! Eu le mai fac rapid cu ou jumari si legume, stingem pofta :))))

Iulian

august 13, 2014 @ 20:44

Reply

Am facut si eu azi, mi’a placut foarte mult, combinatie ideala de ingrediente, am pus chiar 2 chilli tocat marunt fiindca imi place sa mananc mai picant.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020