Sunt mulți care se feresc de rețete complicate
Nu vor cuptor aprins o oră, ci un sfert
Haplea îi înțelege și le dă dreptate
Are pentru ei o dulceață de desert.
INGREDIENTE
- 250 gr faina
- 150 gr zahar
- 350 gr iaurt
- 2 oua
- un plic de praf de copt
- 12 lingurite de gem de capsuni
- 100 gr unt topit
- punem intr-un bol zaharul, ouale , iaurtulMixam. Treptat, adaugam si untul topit. Mixam pana se omogenizeaza bine
- Presaram faina amestecata cu praful de copt si mixam
- punem in fiecare forma de briose cate o lingura de aluat (aproximativ 1/3 din forma de briosa Adaugam cate o lingurita de gemapoi acoperim cu restul de aluat Atentie! Compozitia nu trebuie sa depaseasca trei sferturi din forma pt ca briosele vor creste.
- Lasam la cuptorul incins la 180 grade 25-30 minute, pana cand briosele trec testul scobitorii
- pofta buna!
Cristina
ianuarie 4, 2014 @ 13:11
Un desert perfect pentru aceasta perioada!
*ELENA*
ianuarie 4, 2014 @ 18:06
Arată super,sunt preferatele mele!
La mulți ani Victor!
Un an fericit și plin de bucurii îți doresc!
Rocsy Ciobanu
ianuarie 4, 2014 @ 20:18
Ce mult imi plac briosele!
Simona
ianuarie 5, 2014 @ 19:38
Foarte frumoase sunt!
La Multi Ani!
Georgiana & Iolanda Voinea
ianuarie 5, 2014 @ 20:03
La multi ani!
simplu si bun, arata fff frumos ! 🙂
Dorina
ianuarie 6, 2014 @ 09:51
Una este a mea!
TeoBucatar
ianuarie 6, 2014 @ 11:20
Tare bune cu gem de capsune!
La multi ani!
DiaMar bucataria galbena
ianuarie 6, 2014 @ 11:24
Am venit sa-mi revendic briosa!
La multi ani!
Maria
ianuarie 6, 2014 @ 16:57
Foarte pufoase, aspectoase si delicioase !
maria mihalache
ianuarie 12, 2014 @ 17:53
Delicioase trebuie sa mai fie.
Mobila Bucatarie
ianuarie 15, 2014 @ 14:18
Delicioasee.Creeaza dependenta 🙂
Mihaela
martie 14, 2019 @ 15:20
tocmai le-am scos din cuptor si arata foarte bine, sunt delicioase!