briose cu gem poza final

BRIOSE CU GEM DE CAPSUNI

Sunt mulți care se feresc de rețete complicate
Nu vor cuptor aprins o oră, ci un sfert
Haplea îi înțelege și le dă dreptate
Are pentru ei o dulceață de desert.

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 350 gr iaurt
  • 2 oua
  • un plic de praf de copt
  • 12 lingurite de gem de capsuni
  • 100 gr unt topit

briose cu gem poza 1PLAN DE LUCRU

  1. punem intr-un bol zaharul, ouale , iaurtulbriose cu gem poza 2Mixam. Treptat, adaugam si untul topit. Mixam pana se omogenizeaza bine briose cu gem poza 3
  2. Presaram faina amestecata cu praful de copt si mixambriose cu gem poza 4
  3. punem in fiecare forma de briose cate o lingura de aluat (aproximativ 1/3 din forma de briosa briose cu gem poza 5Adaugam cate o lingurita de gembriose cu gem poza 6apoi acoperim cu restul de aluat briose cu gem poza 7Atentie! Compozitia nu trebuie sa depaseasca trei sferturi din forma pt ca briosele vor creste.
  4. Lasam la cuptorul incins  la 180 grade 25-30 minute, pana cand briosele trec testul scobitorii briose cu gem poza 8
  5. pofta buna!

 


12 Comments
Cristina

ianuarie 4, 2014 @ 13:11

Reply

Un desert perfect pentru aceasta perioada!

*ELENA*

ianuarie 4, 2014 @ 18:06

Reply

Arată super,sunt preferatele mele!
La mulți ani Victor!
Un an fericit și plin de bucurii îți doresc!

Rocsy Ciobanu

ianuarie 4, 2014 @ 20:18

Reply

Ce mult imi plac briosele!

Simona

ianuarie 5, 2014 @ 19:38

Reply

Foarte frumoase sunt!
La Multi Ani!

Georgiana & Iolanda Voinea

ianuarie 5, 2014 @ 20:03

Reply

La multi ani!
simplu si bun, arata fff frumos ! :)

Dorina

ianuarie 6, 2014 @ 09:51

Reply

Una este a mea!

TeoBucatar

ianuarie 6, 2014 @ 11:20

Reply

Tare bune cu gem de capsune!
La multi ani!

DiaMar bucataria galbena

ianuarie 6, 2014 @ 11:24

Reply

Am venit sa-mi revendic briosa!
La multi ani!

Maria

ianuarie 6, 2014 @ 16:57

Reply

Foarte pufoase, aspectoase si delicioase !

maria mihalache

ianuarie 12, 2014 @ 17:53

Reply

Delicioase trebuie sa mai fie.

Mobila Bucatarie

ianuarie 15, 2014 @ 14:18

Reply

Delicioasee.Creeaza dependenta :)

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 519 abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2015