MUFFINS CU VISINE

muffins cu visine poza 7

Vânzările la vişine
Au crescut ameţitor.
Fructele-acrişoare rulz
Când afară e cuptor…

Ce iti trebuie pentru 10 briose  (poza1):
– 250 gr faina
– 150 gr zahar
– 200 ml lapte
– 1 ou
– un plic de praf de copt
– 2 plicuri zahar vanilat
– 300 gr visine fara samburi
– 3 linguri cacao
– 1 lingura de unt pt uns formele de briose

Plan de lucru:
– intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat, cacao, praf de copt (poza 2). In alt bol amestecam oul cu laptele (poza 3).
– Omogenizam ingredientele uscate cu oul si laptele cu o paleta de silicon. (poza 4).
-Turnam compozitia in mod egal in cele 10 forme de briose (unse cu unt) (poza 5).
– Adaugam jumatati de visine peste fiecare forma de briosa (poza 5).
– Lasam la cuptorul incins  la 170 grade 30-35 minute, pana cand briosele trec testul scobitorii (poza 6 )
– pofta buna! (pozele 7 si 8)

Timp de preparare: 60 de minute


15 Comments
coco

iulie 4, 2013 @ 08:08

Reply

ma ispitesti 🙂

Rocsy Ciobanu

iulie 4, 2013 @ 08:36

Reply

Imi plac mult deserturile cu visine!

Dea

iulie 4, 2013 @ 09:29

Reply

Tare bune!!

misflorentina

iulie 4, 2013 @ 10:29

Reply

Ce pufosenii!

Cristina

iulie 4, 2013 @ 11:47

Reply

Minunate!

Retetegg

iulie 4, 2013 @ 17:48

Reply

O idee excelenta, fac si eu in weekend! Delicioase 😀

Liana Toma

iulie 4, 2013 @ 23:29

Reply

Le-am facut si eu, dar fara cacao 😉

Alina

iulie 5, 2013 @ 06:57

Reply

Grozave!

Nicoleta- Agenda di Nico

iulie 5, 2013 @ 20:51

Reply

Astea trebuie sa le fac …neaparat!! 😛

Simona

iulie 6, 2013 @ 19:08

Reply

Bune sunt cu visine…

Timea

iulie 7, 2013 @ 19:52

Reply

Ce bune sunt cu visine!

Magda Adina

iulie 16, 2013 @ 12:15

Reply

Ce frumos arata , iar combinatia …. de zile mari !!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Cele mai citite articole

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020