Vânzările la vişine
Au crescut ameţitor.
Fructele-acrişoare rulz
Când afară e cuptor…
Ce iti trebuie pentru 10 briose (poza1):
– 250 gr faina
– 150 gr zahar
– 200 ml lapte
– 1 ou
– un plic de praf de copt
– 2 plicuri zahar vanilat
– 300 gr visine fara samburi
– 3 linguri cacao
– 1 lingura de unt pt uns formele de briose
Plan de lucru:
– intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat, cacao, praf de copt (poza 2). In alt bol amestecam oul cu laptele (poza 3).
– Omogenizam ingredientele uscate cu oul si laptele cu o paleta de silicon. (poza 4).
-Turnam compozitia in mod egal in cele 10 forme de briose (unse cu unt) (poza 5).
– Adaugam jumatati de visine peste fiecare forma de briosa (poza 5).
– Lasam la cuptorul incins la 170 grade 30-35 minute, pana cand briosele trec testul scobitorii (poza 6 )
– pofta buna! (pozele 7 si 8)
Timp de preparare: 60 de minute
coco
iulie 4, 2013 @ 08:08
ma ispitesti 🙂
Rocsy Ciobanu
iulie 4, 2013 @ 08:36
Imi plac mult deserturile cu visine!
Dea
iulie 4, 2013 @ 09:29
Tare bune!!
misflorentina
iulie 4, 2013 @ 10:29
Ce pufosenii!
Cristina
iulie 4, 2013 @ 11:47
Minunate!
Retetegg
iulie 4, 2013 @ 17:48
O idee excelenta, fac si eu in weekend! Delicioase 😀
Liana Toma
iulie 4, 2013 @ 23:29
Le-am facut si eu, dar fara cacao 😉
Alina
iulie 5, 2013 @ 06:57
Grozave!
Nicoleta- Agenda di Nico
iulie 5, 2013 @ 20:51
Astea trebuie sa le fac …neaparat!! 😛
Simona
iulie 6, 2013 @ 19:08
Bune sunt cu visine…
Timea
iulie 7, 2013 @ 19:52
Ce bune sunt cu visine!
Magda Adina
iulie 16, 2013 @ 12:15
Ce frumos arata , iar combinatia …. de zile mari !!