Prăjitura cu prune și cacao
Ar trebui să fie în meniul
Unui restaurant de Curacao
Unde bei din ananas rachiul.
INGREDIENTE
- 6 oua intregi
- 200 gr zahar
- 80 ml ulei
- 150 ml lapte
- 250 gr faina
- 4 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 500 gr prune proaspete taiate pe jumate
PLAN DE LUCRU prajitura cu prune si cacao
- punem intr-un bol ouale cu zaharul. Mixam pana se dizolva zaharul, iar apoi adaugam uleiul. Mixam in continuare presarand treptat faina amestecata cu praful de copt si cacao. Alternam cu laptele
- punem jumatate din compozitie intr-o tava acoperita cu hartie de copt (dimensiuni 38x 25 cm) si bagam pentru 10 minute in cuptorul incins la 170 grade.
- scoatem blatul din cuptor si adaugam prunele.
- adaugam si restul de compozitie Bagam la cuptor inca 20 minute
- putem sa ornam cu zahar pudra.
- pofta buna la prajitura cu prune si cacao