Curând, veți fi colindați:
”Aho! Aho! Copii și frați!
Ne dați sau nu ne dați
Năut cu cârnați?!”
INGREDIENTE
- 600 gr naut (am folosit conserva de la SunFood)
- 4 carnati
- 1 ceapa tocata
- 1 ardei rosu tocat marunt
- pasta de rosii
- ulei de masline pt calit
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
- Calim ceapa in uleiul de masline si presaram sare
- Adaugam si calim carnatii
- Adaugam ardeiul tocat
Turnam aproximativ 150 ml apa si lasam pe foc circa 15 minute. Presaram sare si piper si lasam sa scada lichidul si apoi adaugam pasta de rosii.
- Adaugam nautul
si mai lasam pe foc iute cateva minute
- Pofta mare!
Adina
decembrie 4, 2014 @ 15:05
Buna tare mancarica asta.
Imi place mult nautul,il folosesc in diferite preparate.
Ideea ta este excelenta in perioada asta plina cu „porcarii” ! 🙂