dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza final

DOVLECEI BARCUTE UMPLUTI CU CARNE DE PUI

Încă mai am câteva idei drăguțe,
De exemplu, să pap puiul în bărcuțe.

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei medii
  • condimente pentru pui auriu de la Vegeta
  • 300 gr piept de pui dezosat
  • 100 ml vin alb
  • 2 rosii decojite si tocate marunt
  • 200 gr porumb dulce (am luat din conserva, scurs bine de lichidul in care a stat)
  • 1 ardei rosu tocat marunt
  • 200 gr mozzarella razuita marunt
  • sare, piperdovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 1dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 4

PLAN DE LUCRU dovlecei barcute

  1. Pentru inceput, pregatim puiul. Il taiem ca pentru friptura, apoi il masam cu condimentele speciale de la Vegeta. Asezam puiul intr-un vas termorezistent, apoi il acoperim cu vin.dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 2 Il lasam la cuptor pentru 40- 50 minute la 180 grade, pana cand este fraged.
  2. In timp ce puiul este la cuptor, taiem dovleceii longitudinal, apoi ii scobim cu o lingurita si inlaturam mijlocul. Ii asezam in alt vas termoresitent, iar peste ei presaram sare. Ii bagam la cuptor pentru aproximativ 25 minute pana cand se inmoaie coaja.dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 3
  3. Puiul scos din cuptor va fi tocat marunt cu cutitul si amestecat cu rosille decojite si ele tocate marunt. Umplem dovleceii cu acest amstec, dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 5apoi presaram ardeiul rosu tocat marunt dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 6. Acoperim cu un alt strat de porumb dulce dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 7Ultimul strat va fi format din mozzarella rasa, presarata din abundenta dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 8
  4. Bagam la cuptor pentru aproximativ 30 minute la 180 grade (pana se rumenesc dovleceii usor deasupra).dovlecei-barcute umplute cu carne de pui poza 9
  5. Pofta buna la dovlecei barcute umpluti cu carne de pui.dovlecei barcute

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.502 abonați

Locuri de muncă bucătari
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010