Waffa pufoasă și-aromată
Este gata de îndată!
INGREDIENTE
- 2 oua
- 400 gr faina
- 1 plic praf de copt
- 350 ml lapte
- 80 gr zahar
- 100 gr unt topit
- coaja de lamaie
PLAN DE LUCRU
- intr-un bol amestecam ouale batute
cu laptele si faina (amestecata cu praful de copt) alternate. Omogenizam cu ajutorul unui tel pentru a evita formarea cocoloaselor
- adaugam zaharul si coaja de lamaie si amestecam
apoi adaugam untul topit si omogenizam tot cu telul
- am obtinut aluatul pentru waffe.
- punem aparatul de facut waffe in functiune (lasam sa se incinga ). Am uns preventiv cu ulei placile aparatului , apoi am pus cate un polonic de aluat in centrul placii inferioare
- ”Lipim” placile si lasam pana cand waffa se rumeneste.
- Am servit cu sirop de artar si miere
- Pofta buna !
Timea
decembrie 5, 2014 @ 21:11
Ce bune sunt!