CARTOFI EVANTAI

În plină iarnă grea ne imaginăm
Pe-o plajă, sorbind cocktailul prin pai.
La așa scenariu noi considerăm
Că ar fi nevoie și de-un evantai…

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 100 gr mozzarela
  • 100 gr jambon afumat
  • 4 felii subtiri de unt
  • 200 gr cascaval razuit
  • sare, piper, masala (amestec de condimente)

cartofi evantai poza 1PLAN DE LUCRU

  1. curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in stil “evantai”
  2. Ii condimentam, apoi ii ”impanam” cu mozzarela si jambon. Ii asezam intr-o tava unsa cu unt cartofi evantai poza 2
  3. Acoperim fiecare cartof cu o felie de unt cartofi evantai poza 3
  4. Lasam la cuptorul incins la 180 grade circa 30-40 minute. Verificam sa fie cartoful facut, apoi scoatem din cuptor si presaram cascavalul razuit cartofi evantai poza 4si mai lasam 5- 10 minute la cuptorcartofi evantai poza 5
  5. Pofta mare! cartofi evantai poza 6

 


6 Comments
Mary Udrea

ianuarie 30, 2014 @ 09:43

Reply

Buna dimineata!
Mi-ar surade un asa evantai!
Tare apetisant arata!

Rocsy Ciobanu

ianuarie 30, 2014 @ 11:15

Reply

Asa cartofi pot manca in fiecare zi sincera sa fiu 😀

mihaela

ianuarie 30, 2014 @ 13:50

Reply

minunati acesti cartofi!

coco

februarie 9, 2014 @ 18:08

Reply

ii iubesc, fac des!!!

mario

noiembrie 6, 2014 @ 15:49

Reply

Am încercat cartofii dar am o mica remarca …la o temperatura de 180 grade cartofilor le ia 65 de min pentru a se coace și cuptorul fiind dat pe convertor. …

marian ganzer

ianuarie 30, 2016 @ 11:38

Reply

Bunnn .deliciosi.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020