CHEESECAKE DE CIOCOLATA FARA COACERE

Se poate face în casă,
Este pe placul tuturor
O prăjitură delicioasă
Nu e nevoie de cuptor.

INGREDIENTE

  • 200 gr biscuiti cu cacao
  • 150 gr de unt

cheesecake cu ciocolata fara coacere poza 1

pentru crema

  • 800 gr crema de branza
  • 4 linguri zahar pudra
  • 160 gr ciocolata ( 80 gr ciocolata cu lapte, 80 gr ciocolata dark)

cheesecake cu ciocolata fara coacere poza 4

pentru glazura

  • 50 ml smantana pt frisca
  • 80 gr ciocolata

cheesecake cu ciocolata fara coacere poza 8

pentru ornat

  • 50 gr ciocolata alba

PLAN DE LUCRU cheesecake de ciocolata

  1. macinam biscuitii cu mixerul. Topim untulcheesecake cu ciocolata fara coacere poza 2
  2. turnam untul peste biscuiti si amestecam . Intindem ce obtinem pe fundul unei tavi cu pereti detasabili (diametru 25 cm). cheesecake cu ciocolata fara coacere poza 3
    Omogenizam crema de branza cu zaharul pudra. Separat topim ciocolata , apoi o amestecam treptat cu crema de branza si omogenizam cu o spatula (de silicon).cheesecake cu ciocolata fara coacere poza 6
  3. Crema obtinuta o adaugam peste biscuiti cheesecake cu ciocolata fara coacere poza 7Lasam la frigider macar 2 ore, apoi pregatim glazura.
  4. Pt glazura: incalzim smantana dulce (fara a fierbe), apoi adaugam ciocolata si amestecam pana se topeste complet
  5. turnam glazura peste crema de branza . Apoi ornam cu ciocolata alba topita (pe bain-marie). cheesecake cu ciocolata fara coacere poza 9
  6. cheesecake de ciocolata fara coacere este gata. Pofta buna!

Ciocolata este unul dintre cele mai potrivite si accesibile alimente cand vine vorba de a-ti satisface pofta de dulce. Probabil de aceea este si foarte iubita. Si pentru ca si noua ne place tare mult, ne-am hotarat sa-i dedicam articolul de astazi pentru a ne imbogati impreuna cultura generala cu informatii despre ciocolata. Iata care sunt cinci dintre beneficiile neobisnuite ale acestui desert minunat.
Ciocolata: previne aparitia cariilor, imbunatateste sanatatea, imbunatateste starea de spirit, previne imbatranirea prematura, hidrateaza si curata pielea, a scris gustos.ro.


7 Comments
simonacallas

aprilie 4, 2015 @ 20:50

Reply

Foarte frumos arata, si daca e cu ciocolata, e si mai bine 🙂

maria udrea

aprilie 4, 2015 @ 21:30

Reply

Asta-i buna rau! Si se face rapid si usor.

coco

aprilie 4, 2015 @ 22:27

Reply

Chiar aveam de gand sa fac ceva de genul…mercic!!

Spataru petronela

martie 9, 2016 @ 00:24

Reply

Oare nu trebuie si gelatina?
Vreau sa-l fac pentru aniverserea fetitei mele!

hapleablog

martie 9, 2016 @ 11:57

Reply

Nu trebuie gelatina 🙂

Georgiana

septembrie 19, 2016 @ 14:31

Reply

Pt glazura: incalzim smantana dulce (fara a fierbe), apoi adaugam ciocolata si amestecam pana se topeste complet
Aici n-am inteles.Cum adica amestecam pana se topeste complet? trebuie sa amestecam pe foc?

hapleablog

septembrie 23, 2016 @ 09:27

Reply

Cand smantana este calda, luam de pe foc si adaugam ciocolata. Amestecam pana se topeste complet ciocolata.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020