MINI TIRAMISU

Cu așa desert știți sigur că
Punctați și la impresia artistică!

INGREDIENTE

  • 48 piscoturi
  • 600 gr mascarpone
  • 150 gr  zahar
  • 4 galbenusuri
  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 300 ml cafea espreso
  • cacao pt pudrat deasupra

mini -tiramisu poza 1

PLAN DE LUCRU

  1. punem pe bain-marie galbenusurile cu zaharul si lasam pe foc amestecand continuu cu un tel pana obtinem consistenta unei creme (poza 2). mini -tiramisu poza 2Lasam la racit.
  2. Intr-un bol, amestecam mascarponele cu crema de galbenusuri racita (poza 3) mini -tiramisu poza 3apoi adaugam frisca batuta bine si omogenizam cu o paleta de silicon. (poza 4). mini -tiramisu poza 4Am obtinut crema.
  3. Punem in 8 forme mici un strat de piscoturi inmuiate in cafea (poza 5), mini -tiramisu poza 5apoi un strat de crema de mascarpone si din nou un strat de piscoturi (poza 6).mini -tiramisu poza 6
  4. Ultimul strat este de crema, apoi presaram cacao (poza 7)mini -tiramisu poza 7
  5. Urmam acelasi procedeu cu restul de piscoturi si crema doar ca intr-un platou. (poza 8, 9)mini -tiramisu poza 8 mini -tiramisu poza 9
  6. Pofta buna!

 


2 Comments
POPA

februarie 9, 2015 @ 13:07

Reply

Foarte ingenioasa reteta, eu am facut numai cu frisca si albus… o recomand, est emai usoara.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020