CHEESECAKE CU VISINE

cheesecake cu visine poza13

Haplea a primit comandă
Să facă o prăjitură,
Dar să nu fie prea dulce.
Cu vişine ar fi bună…

Ce iti trebuie (poza 1)

Pt. blatul de biscuiti :
– 200 gr biscuiti
– 200 gr de unt

Pt. crema:
– 600 gr crema de branza
– 250 gr branza proaspata de vaci
– 200 ml frisca
– 5 linguri de zahar pudra
– 1 plic gelatina
-300 gr visine fara samburi

Pt. glazura (poza 10):
– 1 plic tort gelee rosu
– 200 gr visine fara samburi
-250 ml compot (sau apa)

Plan de lucru:
– macinam biscuitii cu mixerul (pozele 2 si 3).
– topim untul (poza 4), apoi il amestecam cu biscutii. Ce obtinem intindem pe fundul unei tavi (diametru 24 cm) cu pereti detasabili  (poza 5).
– punem toata branza intr-un bol, adaugam zaharul, apoi mixam totul pana obtinem o crema (poza 6)
– Mixam frisca lichida pana sta teapana (daca este necesar putem adauga si un plic de intaritor de frisca)
– Amestecam frisca cu crema de branza cu o spatula.(poza 7). Adaugam si visinele si incorporam usor.
-Intre timp, preparam gelatina conform instructiunilor de pe plic.
Adaugam gelatina peste amestecul de branza si omogenizam (poza 8 ).
– Crema se intinde peste blatul de biscuiti.
– Lasam la racit la frigider pentru minim 1 ora, apoi ne ocupam de decorrul de deasupra.
– Adaugam jumatati de visine pe toata suprafata cheesecake-ului (poza 9).
– Preparam tort gelee (poza 10) si acoperim toata suprafata cu aceasta (poza 11) –  trebuie folosita cat este calda, altfel daca se raceste nu mai poate fi intinsa.
– Lasam la racit 4 ore sau peste noapte daca aveti rabdare (poza 12)
– Pofta buna! (poza 13).

Timp de preparare: 40 de minute (fara timpul cat sta la frigider)
Pret: 35 lei (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele)


21 Comments
Claudia Mic

iunie 25, 2013 @ 18:20

Reply

Salut, te invit cu mare drag la concursul pe care il organizez! Bafta multa!
http://3sisterscooking.blogspot.com/2013/06/pentru-ca-am-depasit-pragul-de-1600.html

Adriana

iunie 25, 2013 @ 18:23

Reply

Delicios. Nu refuz niciodata o felie de cheesecake.

Cristina

iunie 25, 2013 @ 19:17

Reply

Minunat!!

Poliana

iunie 25, 2013 @ 19:21

Reply

Chiar daca nu de mult am facut si eu, tot poftesc la o portie din cheesecake-ul asta delicios!

bucatariamirelei

iunie 26, 2013 @ 05:39

Reply

Mai ai si pentru mine?

coco

iunie 26, 2013 @ 09:35

Reply

copiat !!!!!! 🙂

Dea

iunie 26, 2013 @ 10:28

Reply

Ce minunata este !!

Alina

iunie 26, 2013 @ 14:08

Reply

Arata demential!

Dorina

iunie 27, 2013 @ 06:44

Reply

Ador cheesecake-urile , asa ca fa un bine si trimite o felie si unei pofticioase.

Nicoleta- Agenda di Nico

iunie 27, 2013 @ 08:32

Reply

Un desert perfect pentru perioada asta. Arata super!
o zi buna!!!

Retetegg

iunie 27, 2013 @ 15:24

Reply

Cu cirese am facut, musai sa incerc si cu visine 😀

*ELENA*

iunie 27, 2013 @ 16:01

Reply

Bună Victor!
Un desert delicios…mă bucur că te-am întâlnit!
Îmi pare rău că nu știu cum să te trec în blogul meu!
Să ai o seară frumoasă!

hapleablog

iunie 27, 2013 @ 18:24

Reply

Multumesc pentru apreciere!Te mai astept sa ne vizitezi!

Laura @ Transylvanian Kitchen

iunie 27, 2013 @ 18:49

Reply

Wow ce bine arata!!!

Gabriela

iunie 27, 2013 @ 20:52

Reply

Ce buna trebuie sa fi fost!

Mirela

iunie 28, 2013 @ 04:44

Reply

Minunat, musai de incercat! 🙂

Toncean Sidonia

iunie 28, 2013 @ 12:46

Reply

Dragul meu Victoras….faina comanda ai primit , dar si mai fain e rezultatul !!!
Si eu am o comanda de prajitura cu visine , pentru maine….
Weekend linistit sa ai !

Daniela

iulie 22, 2017 @ 00:14

Reply

Ce crema de branza recomanzi? Multumesc

hapleablog

octombrie 10, 2017 @ 22:23

Reply

Philadelphia, Exquisa

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020