Connect-R și Raluka ar putea să cânte
De-aroma-aroma-aroma-aroma lor
Viața e condimentată cu plăceri mărunte.
Una e trecută în dreptul cartofilor.
INGREDIENTE
- 1 kg cartofi
- 100- 150 ml ulei de masline
- sare, piper, busuioc uscat, oregano, menta uscata, boia dulce
PLAN DE LUCRU
- Spalam, curatam apoi taiem cartofii in sferturi sau mai mici, daca doriti sa se faca mai repede
- Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele
“Masam “ cartofii cu acest amestec (sau ii ungem individual).
- Asezam cartofii in tava tapetata cu hartie de copt.
- Lasam la cuptorul incins la 200 grade pentru aproximativ 35 minute (trebuie sa se rumeneasca frumos deasupra).
Rocsy Ciobanu
mai 4, 2014 @ 10:59
Tinand cont ca nu mai mananc cartofi prajiti astia sunt cei mai potriviti si mai gustosi, asa consider acum!
Paula Gafitescu
mai 5, 2014 @ 12:21
Yummy, o garnitura grozava si aromata!
Simona
mai 7, 2014 @ 20:38
Mult mai sanatosi si mai gustosi decat cei prajiti!!
TeoBucatar
mai 7, 2014 @ 22:12
Garantat sunt mai buni decat in fast food!
Adina
mai 5, 2015 @ 11:07
Le simt aroma !