După ce mănânci, veți deveni amici
Tu și verzele-astea mici!
INGREDIENTE
- 500 gr varza de Bruxelles
- 4 oua
- 150 gr cascaval razuit
- 100 ml lapte
- 1 lingura de unt
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
- curatam si spalam verzele. Punem apa la fiert. Cand aceasta da in clocot adaugam verzele si lasam 5 minute la fiert
apoi le trecem printr-un jet de apa rece si scurgem bine de apa.
- Adaugam verzele intr-un vas termorezistent apoi acoperim cu ouale batute amestecate cu laptele, sare si piper dupa gust
Adaugam untul taiat felii subtiri - dam la cuptor la 180 grade pentru 15 minute, apoi presaram cascavalul razuit
bagam inapoi in cuptor si mai lasam 10 minute
- Pofta buna!
Pana Cristina
februarie 4, 2015 @ 08:53
Super idee! 😉
Valentia Mihaescu
februarie 4, 2015 @ 14:08
Arata foarte bine! Notez reteta si sper sa ai dreptate cu versurile de la inceput. Toate cele bune si mult spor la gatit!
Sidy
februarie 4, 2015 @ 14:52
Sunt sigura ca a iesit o minunatie….!
Chiar aveam o punga cu varzuta la congelator !