GOGOSARI UMPLUTI CU CARNE TOCATA

gogosari umpluti cu carne tocata 8

In caz ca aveti in casa ceva gogosari si carne tocata, iata cum puteti sa ii combinati.

Ce iti trebuie pentru 6 portii  (poza 1)
– 7 gogosari(6 pt umplut, 1 pt sos)
– 300 gr carne tocata (vita si porc, tocata in casa de preferat)
– 2 cepe
– 3 rosii
– 2 morcovi
– 1 legatura patrunjel
– 1 ou
– 1 ardei
– 1 cescuta de orez
– 100 ml ulei
– sare, piper, peperoncino,

Plan de lucru:
– Tocam marunt ceapa, curatam si razuim morcovul (poza 2)
-Amestecam intr-un bol, ceapa, morcovul, orezul, patrunjelul tocat cu carnea tocata si oul intreg.Condimentam amestecul. Decojim rosiile si scoatem interiorul gogosarilor, fara a mai ramane seminte. (poza 3). Umplem gogosarii cu amestecul de carne tocata (poza4)
– Tocam marunt rosiile decojite si gogosarul ramas (poza 5), le adaugam peste gogosari si apoi turnam si uleiul si daca este nevoie completam cu putina apa (poza6)
–  Lasam la cuptor 45 minute (poza 7)
– Servim simpli sau cu smantana (poza 8 ).

Timp de preparare:80 minute (cu tot cu timpul de coacere)
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


9 Comments
maya

octombrie 11, 2011 @ 19:23

Reply

Arata foarte bine! Mai ales prezentarea finala :)

Lia

octombrie 11, 2011 @ 19:47

Reply

Toata vara am umplut ardei ,dar oare la gogosari de ce nu m-am gandit ?
Bine ca nu-i prea tarziu . :)

Diana

octombrie 12, 2011 @ 06:30

Reply

Uite , la gogosari umpluti nu m-a dus mintea , dar inca mai poate fi facuta aceasta bunaciune .

cat’s kitchen

octombrie 13, 2011 @ 17:56

Reply

nici eu nu m-am gandit la combinatia asta 😉 …. ti-au iesit super !!!!

pansy

octombrie 14, 2011 @ 19:09

Reply

am si eu un loc la masa ?

hapleablog

octombrie 15, 2011 @ 06:06

Reply

Mai punem un scaun 😛

Retete

octombrie 20, 2011 @ 18:18

Reply

Rosiile le punem langa, doar pentru sos?

hapleablog

octombrie 21, 2011 @ 09:23

Reply

Da ,rosiile si un gogosar le taiem marunt pentru sos.O zi buna iti doresc.

agathapurple

noiembrie 30, 2012 @ 13:31

Reply

chiar cred ca gogosarii sunt subestimati… foarte buna reteta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.435 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010