In caz ca aveti in casa ceva gogosari si carne tocata, iata cum puteti sa ii combinati.
Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza 1)
– 7 gogosari(6 pt umplut, 1 pt sos)
– 300 gr carne tocata (vita si porc, tocata in casa de preferat)
– 2 cepe
– 3 rosii
– 2 morcovi
– 1 legatura patrunjel
– 1 ou
– 1 ardei
– 1 cescuta de orez
– 100 ml ulei
– sare, piper, peperoncino,
Plan de lucru:
– Tocam marunt ceapa, curatam si razuim morcovul (poza 2)
-Amestecam intr-un bol, ceapa, morcovul, orezul, patrunjelul tocat cu carnea tocata si oul intreg.Condimentam amestecul. Decojim rosiile si scoatem interiorul gogosarilor, fara a mai ramane seminte. (poza 3). Umplem gogosarii cu amestecul de carne tocata (poza4)
– Tocam marunt rosiile decojite si gogosarul ramas (poza 5), le adaugam peste gogosari si apoi turnam si uleiul si daca este nevoie completam cu putina apa (poza6)
– Lasam la cuptor 45 minute (poza 7)
– Servim simpli sau cu smantana (poza 8 ).
Timp de preparare:80 minute (cu tot cu timpul de coacere)
Pret: 5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
maya
octombrie 11, 2011 @ 19:23
Arata foarte bine! Mai ales prezentarea finala 🙂
Lia
octombrie 11, 2011 @ 19:47
Toata vara am umplut ardei ,dar oare la gogosari de ce nu m-am gandit ?
Bine ca nu-i prea tarziu . 🙂
Diana
octombrie 12, 2011 @ 06:30
Uite , la gogosari umpluti nu m-a dus mintea , dar inca mai poate fi facuta aceasta bunaciune .
cat’s kitchen
octombrie 13, 2011 @ 17:56
nici eu nu m-am gandit la combinatia asta 😉 …. ti-au iesit super !!!!
pansy
octombrie 14, 2011 @ 19:09
am si eu un loc la masa ?
hapleablog
octombrie 15, 2011 @ 06:06
Mai punem un scaun 😛
Retete
octombrie 20, 2011 @ 18:18
Rosiile le punem langa, doar pentru sos?
hapleablog
octombrie 21, 2011 @ 09:23
Da ,rosiile si un gogosar le taiem marunt pentru sos.O zi buna iti doresc.
agathapurple
noiembrie 30, 2012 @ 13:31
chiar cred ca gogosarii sunt subestimati… foarte buna reteta!