Nu suntem impatimiti ai pestelui, insa asa ceva nu are cum sa refuze nimeni.
Ce iti trebuie pt 2 portii (poza 1):
– 300 gr fasii de peste fara oase (am folosit goujonnettes de somon)
– 2 oua
– faina, pesmet
– sare, piper, cardamon
– lamaie
Pt garnitura:
– 1 buchet de broccoli
Plan de lucru:
– Spalam broccoli-ul, apoi il desfacem in buchetele. Saram dupa gust si il preparam la aburi.(poza 2)
– Condimentam pestele, apoi trecem fiecare bucata de peste prin faina, ou (batut) si pesmet (poza 3). Le rumenim pe ambele parti (poza 4). Le scoatem pe un servetel pt a absorbi uleiul in exces (poza 5)
– Servim cu lamaie, pentru ca somonul este destul de gras.
– pofta buna! (poza 6)
Timp de preparare: 20 minute
Laura Nechita
septembrie 26, 2012 @ 18:50
Oau, sunt dementiale. Imi place la nebunie pestele,iar asta chiar este o varianta de nerefuzat
Daniela
septembrie 26, 2012 @ 19:06
Broccoli am in gradina, lamii am cumparat, peste nu am, asa ca… daca tot e gata papita, vin la masa… Promit sa aduc o sticla cu vin si piine proaspata…
Poliana
septembrie 27, 2012 @ 05:37
Tin minte cat de mult imi placeau chestiile astea semi-preparate, care doar le puneam in tigaie, le prajeam si erau gata. Acum ca am renuntat de ele, ar fi bine sa pun in practica reteta asta 😉
coco
septembrie 27, 2012 @ 08:32
dami-l mie…sunt fan peste 🙂
Alina
septembrie 27, 2012 @ 10:19
Avand n vedere reteta prezentata, pot spune ca arata bine, insa te-asi ruga pe viitor sa pui pe blog imagini de dimensiuni mai mici, eu a m internet mai slab deasta zic.
Simona
septembrie 27, 2012 @ 20:07
Uite ca nu m-am gandit niciodata sa fac asa ceva.. Am mai facut niste snitele de pangasius.. dar atat. Multumesc de idee!!
bucatariamirelei
septembrie 28, 2012 @ 13:54
As putea papa non-stoppppppp,yamiiiii!!!