MUFFINS CU FULGI DE CIOCOLATA

muffins cu fulgi de ciocolata 8

Sunt perfecte pentru cafea.

Ce iti trebuie pentru 10 briose mari  (poza1):
– 210 gr faina
– 40gr cacao
– 150 gr zahar
– 60 gr unt
– esenta de rom
– un plic de praf de copt
– 250 ml lapte
-100gr fulgi de ciocolata

Plan de lucru:
– amestecam intr-un bol faina cu cacao, zaharul si praful de copt (poza 2) . Topim untul si il adaugam peste lapte (poza 3), apoi omogenizam amestecul de lapte cu amestecul de faina (poza 4). Fulgii de ciocolata (poza5) ii presaram peste compozitia obtinuta si amestecam usor cu o lingura de lemn (poza 6).
– Turnam compozitia in forme de briose (poza 7) si lasam la cuptorul incins la 170-180 grade pentru 20-25 minute (poza 8 )
– pofta buna! (poza 9)

Timp de preparare: 30 de minute (fara timpul de coacere)
Pret: 1 leu/ briosa (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


8 Comments
adela zilahi

iunie 28, 2011 @ 18:52

Reply

Nici muffinsul nu este de lepadat, in special cu ciocolata 😉 ador dulciurile cu ciocolata iar acesta arata fff bine! Mana de maestru! O seara placuta!

Alexandrina

iunie 28, 2011 @ 19:21

Reply

Arata foarte bine, si-mi plac mai ales ca sunt cu ciocolata!
Imi plac si formele de briose!

maya

iunie 28, 2011 @ 20:10

Reply

Foarte frumosi au iesit muffinsii.Vad ca toti avem “febra” muffinsilor =))

Zazuza

iunie 28, 2011 @ 20:27

Reply

hihi, ca tot mi-am luat forme, zic ca acum am si cu ce sa le umplu 😉

Alice

iunie 29, 2011 @ 14:02

Reply

super…dar tre sa mai astept…sa-mi iau forme…
dar, oare, in mini-tavite de tarte, savarine..nu le pot face? daca ies olecutzica, zic, mai mari…are ceva???

pansy

iunie 30, 2011 @ 10:48

Reply

super ti-au iesit muffinsii !sunt printre dulciurile mele preferate.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.542 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020