Ca sa putem rezista gerului de afara trebuie sa consumam proteine si mancaruri picante, care sporesc “combustia interna”.
Ce iti trebuie pentru 4-6 portii (poza 1)
– 600 gr carne de porc
– 5 cartofi
– 4 cepe mici
– 2 morcovi
– 1 bucata mica telina
– 1 pastarnac
– 1 ardei gras (am folosit congelat)
– 1 lingurita pasta de ardei iute
– 3 linguri bulion
– 1 legatura marar (am folosit congelat)
– sare, piper,delikat, peperoncino
Plan de lucru:
– Tocam ceapa, apoi o punem la calit (poza 2). Lasam pe foc pana isi schimba culoarea, apoi adaugam carnea taiata cubulete (poza 3).
– Atunci cand carnea se rumeneste, adaugam legumele si acoperim cu apa (pozele 4 si 5), apoi lasam la fiert pana cand cartofii sunt facuti. Adaugam 3 linguri de bulion (poza 6) si lasam sa mai fiarba (aproximatix 10-15 minute) si sa mai scada (poza 7)
– Pofta buna !!! (poza 8 ).
Timp de preparare: 60 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
maria mihalache
februarie 12, 2012 @ 15:32
Tocanita asta merge de minune acompaniata de mamaliguta…….mmm.
Seara frumoasa!
Simona
februarie 12, 2012 @ 18:19
Ceva asemanator am facut si eu azi.. doar ca nu picant, din pacate! 🙂 Deci ma servesc cu o portie si de la tine, ca-i picanta!
Emily
februarie 12, 2012 @ 19:14
ador mancarurile picante iar aceasta tocanita arata delicios!
zilahi adela
februarie 12, 2012 @ 19:45
Arata tare bine, imi plac mancarurile picante!
Mare Maria
februarie 13, 2012 @ 10:03
Imi place mult reteta!!!!
alina
februarie 13, 2012 @ 10:37
Pe vremea asta se potriveste perfect reteta!
Carmen
februarie 13, 2012 @ 18:39
in varianta mea, nu trebuie sa fie picanta. doar asa ma pot bucura intr-adevar de o bunatate de tocanita !
DiaMar bucataria galbena
februarie 13, 2012 @ 18:56
Arata foarte apetisant.Numai bine.