Vă prezentăm spuma deserturilor cu căpşuni.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza1):
– 300 gr de căpşuni
– 100 gr de zahăr pudră
– 3 albuşuri de ouă
– zahăr vanilat
Plan de lucru:
– se taie căpşunile pe jumătate (poza 2)
– se pasează cu blenderul (poza 3)
– se pun albuşurile într-un bol (poza 4), pentru a le bate spumă (poza 5). Albuşurile se bat la viteză mică timp de 3-5 minute, după care la viteză mare, până când devin spumă.Apoi se adaugă zahărul pudră şi se omogenizează tot cu mixerul 2-3 minute (poza 6).
– se toarnă pasta de căpşuni peste albuşuri (poza 7). Amestecăm uşor cu o paletă de lemn (poza 8 )
– se aşează într-un bol şi se lasă în frigider câteva ore. Poftaă bună (poza 9)
Timp de preparare: 15 minute
Preţ: 1 leu/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)