PASCA CU BRANZA (PASCA DE PASTE)

poza 13

Este un desert consistent, ideal pentru amatorii de prăjituri cu brânză. Se face rapid şi nu necesită ingrediente complicate.

Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
– 800 grame brânză de vaci
– 200 grame telemea de vacă
– o cană de zahăr
– 8 ouă
– 4 linguri de făină
– un praf de copt
– jumătate pachet de unt
– 2 pliculeţe zahăr vanilat, esenţă de rom, coajă rasă de portocale

Plan de lucru:
– Se separă albuşurile de gălbenuşuri, iar brânză de vaci se amestecă într-un castron cu telemeaua de vacă (poza 2)
– se pun într-un castron gălbenuşurile, zahărul şi untul (poza 3), iar apoi se mixează (poza 4).
– se bat albuşurile spumă (poza 5). Separat, într-un bol se amestecă făina cu praful de copt (poza 6)
– gălbenuşurile se omogenizează cu albuşurile (poza 7)
– peste brânză se adaugă zahărul vanilat, esenţa de rom, făina, praful de copt şi cojile de portocală (poza 8), iar amestecul se toarnă peste amestecul de albuşuri şi gălbenuşuri (poza 9) şi se omogenizează (poza 10)
– compoziţia se toarnă în tavă (poza 11) şi se bagă în cuptor.
– după aproximativ 30 de minute (când este rumenită deasupra), scoatem prăjitura din cuptor (poza 12)
– se mănâncă cu poftă (poza 13)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 20 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


3 Comments
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020