MOUSSE DE CIOCOLATA ALBA CU SIROP DE VISINE

Mousse de ciocolată albă
Cu sirop de vișine
De senzații fine salbă
Într-un pahar, pentru tine.

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata alba
  • 400 ml frisca
  • 8 piscoturi
  • 200 ml compot de visine
  • 400 gr visine proaspete (fara samburi)
  • 100 gr zaharmousse de ciocolata alba cu sirop de visine poza 1

PLAN DE LUCRU mousse de ciocolata alba

  1. topim pe bain-marie ciocolata cu 100 ml frisca.mousse de ciocolata alba cu sirop de visine poza 2
  2. separat intr-un bol mixam restul de frisca lichida pana cand sta teapana.mousse de ciocolata alba cu sirop de visine poza 3
  3. incorporam usor ciocolata topita peste frisca batuta, cu o spatula de silicon mousse de ciocolata alba cu sirop de visine poza 4
  4. intr-un vas punem visinele impreuna cu zaharul mousse de ciocolata alba cu sirop de visine poza 5 si le lasam pe foc circa 10 minute, cat sa se topeasca zaharul, dar sa ramana si un sirop ( sa nu scada de tot).
  5. distribuim in pahare un strat de piscoturi inmuiate in compot, apoi un stat de mousse de ciocolata, apoi sirop de visine. Continuam acelasi procedeu pentru inca un strat mousse de ciocolata alba cu sirop de visine poza 6
  6. lasam la frigider macar pentru 2-3 ore, apoi servim cu mare pofta.mousse de ciocolata alba
  7. O minunata reteta de mousse cu ciocolata alba!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020