Îl ştiţi pe Speedy Gonzalez,
Cel mai rapid şoricel?
Din meniu nu îi lipseşte
Un sos mai iute ca el.
Ce iti trebuie (poza1):
– 250 ml sos de rosii mai concentrat
– 2 cepe
– 7 catei de usturoi (sau mai multi, sau mai putini, depinde cat de iute vreti sa fie sosul)
– 2 chilli (idem)
– o lingurita de sare
– o lingurita de zahar
– oregano (optional)
– chipsuri nachos
Plan de lucru:
– Este cat se poate de simplu: punem toate ingredientele intr-un blender (poza 2)
– Atentie! Acum vine partea cea mai importanta. Daca nu procedati cum trebuie, ratati sosul… deci: se apasa butonul blenderului. Obtinem sosul (poza 3)
– Pofta buna! (poza 4)
Sfatul nostru: nu va apucati de mancat daca nu aveti apa/bere in vecinatate
Timp de preparare: 10 minute
Angi
mai 17, 2013 @ 06:40
Foarte buuun, mai ales daca e si super HOT! 😀
Weekend placut!
coco
mai 17, 2013 @ 08:15
merge la un film , buna idee !
Adina
mai 17, 2013 @ 08:25
Fain rau !:)
Weekend linistit!
Daniela
mai 17, 2013 @ 11:20
Interesanta reteta. Daca maninc, devin si eu ca Speedy Gonzales ?!
Poliana
mai 18, 2013 @ 13:37
Buna retata asta, mai ales cand vreau sa trec prin senzatii tari 😀
Cristina
mai 19, 2013 @ 06:22
buna idee! Chiar ma gandeam ce sa pregatesc azi musafirilor!
marius
septembrie 5, 2013 @ 20:37
pot sa il pastrez la rece fara sa se altereze?
hapleablog
septembrie 5, 2013 @ 21:07
Desigur merge pastrat la frigider.
marius
septembrie 5, 2013 @ 20:38
foarte gustos
Carmen
ianuarie 8, 2016 @ 12:59
nu se fierbe ?
hapleablog
ianuarie 14, 2016 @ 20:53
Nu, nu se fierbe.