SOS SALSA PENTRU NACHOS

salsa pentru nachos poza4

Îl ştiţi pe Speedy Gonzalez,
Cel mai rapid şoricel?
Din meniu nu îi lipseşte
Un sos mai iute ca el.

Ce iti trebuie (poza1):
– 250 ml sos de rosii mai concentrat
– 2 cepe
– 7 catei de usturoi (sau mai multi, sau mai putini, depinde cat de iute vreti sa fie sosul)
– 2 chilli (idem)
– o lingurita de sare
– o lingurita de zahar
– oregano (optional)
– chipsuri nachos

Plan de lucru:
– Este cat se poate de simplu: punem toate ingredientele intr-un blender (poza 2)
– Atentie! Acum vine partea cea mai importanta. Daca nu procedati cum trebuie, ratati sosul… deci: se apasa butonul blenderului. Obtinem sosul (poza 3)
– Pofta buna! (poza 4)
Sfatul nostru: nu va apucati de mancat daca nu aveti apa/bere in vecinatate

Timp de preparare: 10 minute


12 Comments
Angi

mai 17, 2013 @ 06:40

Reply

Foarte buuun, mai ales daca e si super HOT! 😀
Weekend placut!

coco

mai 17, 2013 @ 08:15

Reply

merge la un film , buna idee !

Adina

mai 17, 2013 @ 08:25

Reply

Fain rau !:)
Weekend linistit!

Daniela

mai 17, 2013 @ 11:20

Reply

Interesanta reteta. Daca maninc, devin si eu ca Speedy Gonzales ?!

Poliana

mai 18, 2013 @ 13:37

Reply

Buna retata asta, mai ales cand vreau sa trec prin senzatii tari 😀

Cristina

mai 19, 2013 @ 06:22

Reply

buna idee! Chiar ma gandeam ce sa pregatesc azi musafirilor!

marius

septembrie 5, 2013 @ 20:37

Reply

pot sa il pastrez la rece fara sa se altereze?

hapleablog

septembrie 5, 2013 @ 21:07

Reply

Desigur merge pastrat la frigider.

marius

septembrie 5, 2013 @ 20:38

Reply

foarte gustos

Carmen

ianuarie 8, 2016 @ 12:59

Reply

nu se fierbe ?

hapleablog

ianuarie 14, 2016 @ 20:53

Reply

Nu, nu se fierbe.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020