fursecuri tosset poza final

BISCUITI TOSSET ENGLEZESTI

Pentru ceaiul de la ora 5,
Sau de să ronțăi îți dorești,
E musai cuptorul să-l încingi
Pentru biscuiții englezești.

INGREDIENTE

  • 250gr unt la temperature camerei
  • 80 gr. zahar pudra
  • 250 gr faina
  • coriandru, chimen

fursecuri tosset poza 1

PLAN DE LUCRU biscuiti tosset

  1. amestecam faina cu zaharul, apoi omogenizam cu untul.
  2. Adaugam coriandrul si chimenul zdrobite in mojar/macinate. Framantam bine aluatulfursecuri tosset poza 2
  3. Lasam aluatul la frigider cel putin 30 de minute, apoi il intr-o foaie groasa de jumatate de cm. Decupam biscuitii cu ajutorul unei forme. Noi am ales o forma de floare, insa sunt la fel de deliciosi indiferent ce „sablon” veti folosi. Biscuitii originari erau rotunzi.fursecuri tosset poza 3
  4. bagam in cuptorul incins la 180 de grade pentru 10-15 minute (pana se rumenesc biscuiti tosset) fursecuri tosset poza 4
  5. Am presarat zahar brun pe deasupra. Pofta buna!fursecuri tosset poza 5

Istoria biscuitilor Tosset a fost prezentata de celebrul chef Jamie Oliver intr-una dintre emisiunile culinare inregistrate in Marea Britanie. A venit vorba despre acesti biscuiti atunci cand Jamie a facut o vizita in tinutul Lancashire, unde un localnic incearca sa reinvie traditia prepararii lor. Biscuiti tosset sunt originari din Lancanshire inca din secolul al XIX-lea, dar nu au mai fost produsi la scara larga din perioada Primului Razboi Mondial, cand untul si zaharul au fost rationalizate.


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.525 de abonați

Locuri de muncă bucătari
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010