Delicioasa alaturi de cafeaua de dimineata sau de o ceasca de ceai.
Ce iti trebuie pentru un chec (poza1):
– 2 oua
– 200 gr de zahar pudra
– 250 gr de faina
– 3 banane (pasate)
– 120 gr unt
– 1 lingurita praf de copt
– 1 plic zahar vanilat
Plan de lucru:
– Pasam bananele. Untul la temperatura camerei este mixat impreuna cu zaharul pudra. (poza 2), adaugam pe rand ouale si mixam. Apoi presaram faina amestecata cu praful de copt si alternam cu pasta de banane. Mixam in continuare (poza 4)
– punem compozitia obtinuta intr-o forma de chec tapetata cu foaie de copt.
– lasam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 45-50 minute (170-180° C), pana trece testul scobitorii (poza 5).
– Pofta mare! (poza 6)
Timp de preparare: 70 de minute
Pret: 10 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Monica
martie 16, 2012 @ 09:09
ce bine arata si cat de simplu se face 🙂
Simona
martie 16, 2012 @ 18:20
Foarte buna trebuie sa fie… Ador bananele!
Mare Maria
martie 16, 2012 @ 18:44
Yammy…ce gustos!!!Merita incercat:)!
TeoBucatar
martie 16, 2012 @ 18:53
Cred ca a fost foarte aromat!
Magda Adina
martie 17, 2012 @ 12:56
O felie si ptr mine sa o servesc langa cafeluta !!!;)
Maya
martie 18, 2012 @ 21:22
SI înca o încercare de a lasa comantariul.
De data asta functioneaza. Am last mesaj pe FB. Între timp am rezolvat.
Place combinatia! 🙂