Secretul stă în usturoi
Şi-n vin … cam un păhărel
Cunoaşteţi campania
Adoptă un (fi)căţel ?
INGREDIENTE
- 600 gr ficatei de pui
- 2 morcovi razuiti
- 2 ardei rosii tocati julien
- 1/2 bucata praz tocat rondele (doar partea alba)
- 150 ml vin rosu
- 5-6 catei de usturoi pisati
- 1 lingura pasta de rosii
- 1 lingura de unt
- sare
Calim in unt prazul tocat rondele
Adaugam ficatetii spalati, curatati si taiati mai mici (daca este cazul). Lasam pe foc pana cand acestia se rumenesc
Adaugam morcovii si ardeii Lasam pe foc cateva minute, apoi turnam vinul.
Lasam pe foc pana cand mai scade, apoi adaugam usturoiul
Adaugam si pasta de rosii si mai lasam pana cand a scazut complet
Maria
octombrie 30, 2013 @ 16:46
e grozava tocanita; eu presar si putin parmenzan deasupra 🙂
mirelaa
iunie 18, 2014 @ 16:26
Mmm…..arata foarte bine si cred ca are un gust foarte buun <3 🙂 °•°
mirelaa
iunie 18, 2014 @ 16:27
:)))))))))))))
Laura Nechita
octombrie 30, 2013 @ 17:51
pentru mine este best of! ….grozava si mai mult decat atat! imiplac foarte mult ficateii, iar tocanita asta imi zambeste cu muuuulta pofta!
alice
octombrie 30, 2013 @ 20:13
imi plac ficatei, iar ce ai pregatit tu aici nu poate fi decat delicios!
Adnia
noiembrie 4, 2013 @ 22:47
de cand n-am mai pregatit asa ceva!
Livia
decembrie 10, 2015 @ 12:59
Hei, Victor, chiar acum ma apuc sa fac tocanita ta, dar n-am timp de inregistrat si in blog. Arata bine. Merci